vrijdag 11 januari 2008

Nieuw binnengekomen artikelen

Zojuist zijn er weer een aantal artikelen binnen gekomen. Het is altijd zo leuk om de doos open te maken...wat zit er allemaal in. Het is net sinterklaas haha.
Het allereerste wat ik uitpakte was de silhouette...deze had ik al een tijdje geleden besteld en hij was nu op voorraad. Hij staat nu naast me op de grond, ik heb helaas nog geen tijd om hem uit te proberen maar dat gaat dit weekend vast wel gebeuren!Nieuw binnen is de 'maya road fresh chipboard - snowflakes'. Deze set bevat 36 chipbord sneeuwvlokken, in 9 stijlen en 2 maten. (5,08 cm en 7,62 cm).
Ze worden verzonden in een werkelijk prachtig koffertje, waarin je een mini-album kunt maken of andere embellishments in kunt bewaren als de chipboard sneeuwvlokken op zijn. Op aanvraag haal ik de sneeuwvlokken uit de verpakking zodat ze in een envelop verzonden kunnen worden. Klik hier om naar de chipboard snowflakes te gaan.Ook nieuw zijn deze office sheers memo - black & white van Maya Road. Deze melkwitte transparanten met journalingopdruk zijn echt mijn favoriet. Je kunt ze bevestigen d.m.v. lijm, eyelets, brads of nietjes en je kunt ze beschrijven met elk soort permanente marker. Klik hier om meer informatie over dit artikel te krijgen.

En ook zijn er weer 3 soorten stempels van het veelzijdige merk 'Autumn Leaves' binnengekomen. De eerste (zie hierboven) heet 'Mindy's flowers' en kun je hier in de webwinkel bekijken.


Deze stempels heten niet voor niets 'postmarks'. Ze zijn zo leuk om ze te gebruiken als een postzegelstempel (bv. in een hoek van een foto) of om ze te combineren tot een titel. Je kunt ze hier bekijken.

De derde set nieuwe stempels heten 'Ticketed' en zijn ook van Autumn Leaves. Met deze stempels kun je van die leuke 'ouderwetse' kaartjes stempelen die je heel leuk kunt gebruiken bij kermisfoto's, of foto's van uitstapjes, maar natuurlijk zijn ze ook heel leuk om zo te gebruiken. Deze stempels kun je hier in de webwinkel vinden.

Geen opmerkingen: