dinsdag 18 maart 2008

De scrapplek van....Vera van Delft

Vera laat ons haar scrapplek zien. Ze is dolblij met deze ruimte en ik kan me goed voorstellen waarom dat is. Wat een heerlijke plek. Natuurlijk kun je op de foto's klikken om ze in het groot te zien en reacties zijn altijd welkom.


Eindelijk na 4 jaar scrappen op de eetkamer tafel...en alles te moeten opruimen elke keer maar weer....hebben we de logeerkamer om getoverd voor een eigen scrap en hobby kamer voor mij !!.....yes...yes.
Ik ben er ontzettend blij mee, de kleuren had ik lang van tevoren al in mijn gedachten....rood en wit.
We hebben alles geschilderd en behangen en mijn grote werktafel is gemaakt van een groot meubelpaneel met grote steunen onder de blad met twee gedeeltes van mijn oude bureau voor goede steun.Daar boven 3 smallere witte boekenplanken met steunen en daarop allemaal opberg dozen. De bovenste dozen zijn wat groter en de plank daaronder de serie rood en witte dozen (allemaal netjes ingedeeld en met labels). De plank vlak boven mijn werkblad staat vol met allemaal glazen potten met bloemen en linten gevuld.....volop vrolijke kleuren.
Op mijn werkblad zelf staan mappen met scrap tijdschriften , een klein rood kastje met laatjes die handig zijn voor kleine dingen en gereedschap in op te ruimen, cirkelsnijder, cricut machine en cartridges en kleine potjes met knopjes.
Alles lekker dicht bij wat erg handig is.
Ook heb ik een zelf gemaakte memobord die vol hangt met nieuwe dingen ter inspiratie. Wat je niet ziet is dat onder de bureau nog ruimte is voor mijn scrappapiertassen en albums.
Al met al een hele klus, maar wel iets waar ik ontzettend blij mee ben....kan nu alles zo laten liggen...als ik stoppen wil !!!
SCRAPPEN MAAR !

2 opmerkingen:

Nic zei

Kan me voorstellen dat je met deze plek helemaal happy bent zeg. Prachtig ziet het eruit. Dat je er maar flink veel inspiratie mag krijgen :D:D

Frumpies world zei

O wauw wat een fantastische ruimte zeg en zo heerlijk netjes nog....Super, heel veel scrapplezier gewenst,xxxWendy.