donderdag 20 maart 2008

Inzending Wedstrijd, Monique Braam

Ook Monique braam doet mee met de wedstrijd. Hartstikke leuk Monique. Dit zijn haar inzendingen. Kaartje kikker (opkikker)
Gebruikt:
- groen cardstock
- brads van boompjes
- lettersstickers toga
- 1 kanten lintje
- 1 groen lintje
- 1 gele bloemenslinger van vilt
- stukje designpapier
- zwarte Elsie pen (doodlen)
- 2 parelmour knopen
- bruine bloem is uit patroonpapier (restje) geknipt
- zilveren inkt
- cuttlebug met embossingstans en kikker stans (kids)
- takje

eerst het cardstock gesneden en een stukje designpapier opgeplakt, hierop weer een stukje cardstock van dezelfde kleur maar dan ge-embossed en bewerkt met zilveren inkt.

De randjes zijn gedoodled met stipjes en streepjes en het bloemsteeltje met blaadjes zijn getekend. Gele bloemslinger opgeplakt en toen de kikker (komt van de cuttlebug kids stans) en opgeplakt (met foamtape) toen de grote bruine bloem opgeplakt met foam, zodat deze net als de kikker ook wat hoger staat en afgewerkt met een knoopje, op de gele bloemenslinger ook een bloemetje met een knoopje en onderin afgewerkt met 2 bomenbrads en daarna met de letterstickertjes de tekst gemaakt.
Layout Schoolfoto demi
gebruikt
- Daisy bucket papier 2 vellen
- Chipboard bloem
- Letters
- Stickers
- Stansjes
- Stempelafdruk
- Knopen
- Bloemetjes
- Rubon van basic grey
- Elsiepennen zilver en zwart
- 1 hoekstempel
- stazon zwarte inkt
- nietjes

Basis is een daisybucket vel en daar heb ik het papier met de streepjes opgeplakt, daar de schoolfoto van Demi op en de rub-on “beautiful” rechtsonder en het stempel-afdrukje van de uil links onder op de foto.

De chipboard bloem heb ik blauw geverfd en bewerkt met glitterverf en met zwarte en zilveren “elsiepen” in het midden zit een bloemetje en een knoopje.

De letters Demi zijn met de cuttlebug gestanst, (hippiechick) erachter nog zijwaarts Demi 7 jaar geschreven en het bloemetje rechtsonder is ook een stansje hiervan, ook afgewerkt met een ander bloemetje en knoopje en heb ik het steeltje en de blaadjes getekend, op sommige plekjes steeds 2 nietjes bij elkaar voor de “sier”.

Daarboven zitten 2 stickers met “cutie” en “school” op en aan de rechterkant van de foto staat een tekst “schoolfoto 2007-2008) geschreven.

Layout valentijnsdag:
Gebruikt:
- letterstickertjes toga
- verschillende soorten bloemetjes
- mini splitpennetjes
- stempel-afdrukje hartjes van Magnolia
- knoop met borduurgaren
- zwarte “elsie”pen
- roze borduurgaren
- making memories papier (ronde vorm en het soort”kaartje”linksboven ook)
- roze paperclip
- nietjes.
- Zwarte cardstock
Making memories ronde vorm op zwarte card-stock geplakt, daarna de foto opgeplakt en de vogeltjes gaan borduren met roze borduurgaren. Oogjes zijn minisplitpennetjes, met de letterstickertjes de teksten gemaakt. Rechtsboven het stempel-afdrukje met de hartjes en de paperclip eronder. In het midden een knoop en rechts boven in de foto een soort kaartje (dit is ook van het making memories papier en heb ik gebruikt als journaling, handgeschreven) gebruik van bloemetjes op de foto recht bovenin en linksonder de onderste foto en het gebruik van de stickers met “hug” boven de knoop in het midden en de sticker met “xoxo” onder de knoop


3 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Leuk hoor en wat een prachtig kaartje.

Anoniem zei

leuk gedaan

groetjes yvon

margot zei

ook al zulke leuke lo's!