maandag 17 maart 2008

Inzending Wedstrijd: Yvon van Heugten

Dit zijn de inzendingen van Yvon. Beschrijving KIEKEBOE.

Gebruikte materialen zijn: vel cardstock "cajun", een vel uit de papierblok vn 7 gypsies met de roos erop en wat restjes papier van My minds eye en 7 gypsies, 3 bloemen, klein stukje kant, bradje, tekst stempel, zwarte inkt en de cricut cartridge Zoo Balloo.

Neem het vel van 7 gypsies leg de foto erop en kijk waar je langs de roos moet snijden om je foto er achter te kunnen steken. Snij dan voorzichtig langs de roos waar je foto moet komen. Plak de foto dan op je vel papier en achter de roos die je los gesneden hebt. De bloem en een blad van de roos heb ik met foamtape op de foto geplakt zodat er meer diepte in de Lay Out komt. Daarna heb ik een leuk bladmotief uitgeknipt, stukje over de foto geplakt en daarna de grootste bloem met een tekststempel bestempeld, dan de 3 bloemen met kant en bradje op het bladmotief vast gemaakt. De letters van Kiekeboe zijn uitgestanst met de cricut cratrdige Zoo Balloo en omlijnt met een zwarte fineliner. Als laatste heb ik een zwart lijntje met de fine liner getrokken over het 7 gypsy`s vel, onderaan heb ik de journaling tussen dit lijnenspel geschreven.
Beschrijving Land van Ooit.

Gebruikte materialen zijn; Vel craft cardstock, restjes van Elsie en Scenic Route "Grafton" en een stukje Hambly transparant, verder nog Thickers van American Craft nl de vinyl sprinkles en de felt pajamas, letter rub ons, bedrukt tape, de pijl van Maya Road Notes Sheers, stempel, pool paint dabber en ene zwarte fine liner.

Neem het bruin rest papier van Elsie en plak dit op het craft cardstock, ga met je paint dabber langs beide foto`s zodat er een mooie verfrand om je foto komt. Plak daarna een foto rechts op je craft cardstock en plak dan de strook transparant gedeeltelijk over je foto. Plak dan de tweede foto over je transparant heen. Plak je pijl (maya road) op en de letters ooit, de twee O`s heb ik geknipt van de cirkels van het Scenic Route papier Grafton en later omlijnt met de fine liner de i en de t zijn felt thickers. Plak de thickers van het woord land op je Lo, Snij ene pijl uit en plak die langs de eerste foto, wrijf hier het woordje "van"op en omlijn de pijl. Knip weer 3 rondjes uit het Scenic Route Grafton papier en plak deze met 3d tape boven het woord land. Ga daarna met de paint dabber nog langs enkele kanten van je cardstock en stempel er de nietstempel langs met zwarte inkt. Als laatste plak je het stuk bedrukte tape onderaan op je Lay Out.
Beschrijving kaart

Gebruikte materialen; stuk Key Lime cardstock van 15 x 30 cm, restjes scrappapier, stukje lint, halve grote Heidi swapp bloem, een witte bloem en 2 geponste bloemen, bradje, rub ons, Maya Road Notes sheers (zon) en lime inkt.

4 opmerkingen:

Hetty zei

Yvon, geweldig wat je gemaakt hebt!!

anja zei

Wauw Yvon werkelijk geweldig mooi hoor vooral die kiekeboe!!!!!! En leuk hoe je OOit hebt gemaakt.

vinkie zei

Je hebt schitterend werk ingeleverd Yvon, ben ook niet anders van je gewend

Rieni zei

ze zijn prachtig geworden.