vrijdag 11 april 2008

Friends, Gemaakt door Designlid Anja Curvers

Anja heeft deze prachtige lay-out doorgemaild. Deze is gemaakt met het nieuwe My Minds Eye papier. Door op de afbeelding te klikken zie je een grotere afbeelding. Ik had het je al laten weten, ik vind hem werkelijk super. De combinatie van zwart/wit foto's met het rood en blauw is zo mooi.

Werkbeschrijving, gemaakt door Anja.
Als ondergrond heb ik een vel kraft cardstock genomen.
Uit een vel my mind's eye fancy baby layered stripes/bare pink een strook van 30,5 bij 7 cm gesneden. Uit de achterzijde van het fancy baby madison/baby blue paper een strook van 2,5 cm gesneden de golfrand is gemaakt met een diecut rand van sassafrass lass my dearest als mal. Deze rand beinkt met rood/bruine inkt.
Uit een vel my mind's eye 29th street market fancy baby madison/baby blue paper een cirkel met een diameter van 14 cm gesneden. Eveneens uit het mellow happy jolly dotty/cheeky paper een kleinere cirkel met een diameter van 8 cm gesneden. Uit het fancy baby layered stripes/bare pink paper een grote cirkel met een diameter van 22.5 cm gesneden en dan de achterzijde( rood) gebruikt.
Deze cirkels overlappend opgeplakt.
Drie foto's verwerkt, de grote foto van 10,5 bij 15,5 cm de twee kleinere foto's van 11.5 bij 7.5 cm.
Uit een vel mellow happy floral jubilee/awesome aqua paper diverse bloemen uitgeknipt en verdelld over de lay-out. De rub-ons friends is van Basic grey wholy-cow en een rub-on unique van fancy pants.
Linksonder in de hoek een happy graph transparant van my mind's eye onder de bloem vastgezet. Rechtsonder een journalingkaartje van my mind's eye girlfriends vastgezet met een stukje foamtape en een knijpertje.

4 opmerkingen:

Hanneke zei

S-U-P-E-R!!!!!!!!!! Zo gaaf!!

XxX

Odetta's Scrapwalkincloset zei

Een mooi contrast! De zwart-witfoto's vallen nu des te meer op.

Anoniem zei

Heel erg mooi, Anja!! Erg leuke foto's ook!

Groetjes,
Mireille

Astrid zei

WOW Anja, super gaaf.

Groetjes,