vrijdag 18 april 2008

Bruiloft...

Gisteren trouwden mijn broer(tje) Jan en schoonzusje Astrid. Het was erg jammer dat mijn vader er niet bij kon zijn ivm. zijn ziekte, maar de huwelijksceremonie is op video opgenomen en we hebben het na de trouwplechtigheid aan mijn vader laten zien. Hij was er erg blij mee. Gelukkig hebben ze volop kunnen genieten van een heerlijke dag. Veel felicitaties van familie, vrienden en kennissen en heerlijk weer. Ik heb de trouwreportage 'geschoten' en vond het een hele eer dat ik dit mocht doen. Ook ga ik voor hen het trouwalbum maken. Dit zijn een paar foto's van de fotoshoot. Ze zijn nog onbewerkt maar ik kon het niet laten ze te laten zien :-).5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een mooie foto's, Marianne! Dat wordt vast een heel mooi album. Fijn ook dat je vader de dag op deze manier toch nog een beetje heeft kunnen meemaken.

Groetjes,
Mireille

Anja (scrappie) zei

Prachtige foto's Marianne en ben zeer benieuwd naar het album maar dat word vast heel erg mooi. Fijn dat je vader zo toch nog heeft mee kunnen genieten.

Frumpies world zei

Heel erg mooi Marianne, schitterende foto's, xxxWendy.

Odetta's Scrapwalkincloset zei

Een bruidspaar dat straalt, mooie foto's, schitterend lenteweer! Je maakt er vast iets geweldigs van!!
In ieder geval van harte gefeliciteerd met je broer en schoonzus!
Het is goed om te lezen dat jouw vader toch nog op jullie manier bij de bruiloft betrokken was!
Groetjes, Odetta

Nic zei

wauw wat een prachtige foto's en ze stralen :D:D Wat leuk he! Fijn dat je vader toch heeft mee kunnen genieten al is het dan via de video.

Groetjes, Nic