maandag 21 april 2008

Kaartje, gemaakt door Marianne

De scan is helaas niet al te duidelijk. Door de witte achtergrond is ook niet goed te zien hoe groot de witte rand om het kaartje is, maar helaas, ik moet vliegen voor de zwemles dus doen we het hier maar mee :-). Dit kaartje heb ik gemaakt n.a.v. de workshop op de blog van Nancy. I just love her blog.

Werkwijze:
Neem een stukje wit cardstock van 12x12 cm. Gebruik de achterkant van het vel 'sassafras lass-sunshine lollipop-gumdrop garden' en snijd een stukje uit van 11x11 cm. Rond van beide vierkantjes de hoeken af met een ronde hoekpons. Plak het blauwe vierkantje op het witte cardstock. Snijd van de achterkant van het vel 'sassafras lass-sunshine lollipop-sprinkled' een reepje van 4x12 cm. Beink dit met oranje colorbox inkt. Snijd van het vel 'sassafras lass-sunshine lollipop-sun sliced land' de diecut rand en maak ook deze 12 cm. lang. Beink de randen. Plak deze op ongeveer 2/3e van de kaart. Plak hierboven de reep met de rondjes. Snijd uit het vel 'sprinkled' een reepje met oranje en wit van 1 cm. breed en 12 cm. lang. Beink deze en plak ze bovenop het vel met de rondjes. Knip uit het vel 'sun sliced land' een regenboog met bloementje en vogeltje. Knip nog een bruin bloempje extra uit. Beink deze met bruine inkt en plak alles op. Plak het losse bloementje in het midden (over een fruitschijfje). Gebruik puffy paint op de regenboog, de oranje rand bovenaan en de diecut rand. Verwarm ze eventueel met de heatgun zodat ze wat meer boven het papier uitsteken (daarna niet te snel onder de scanner leggen want dan pletten ze, zie de regenboog helaas. Goed wachten tot het afgekoeld is). De stipjes op de bloemen zijn af en toe aangestipt met stickles (glitterlijm).

5 opmerkingen:

~Nancy~ zei

Ooww.. wat is je kaartje leuk geworden zeg!!! SUUUUPER! En wat leuk dat je de tijd hebt genomen om wat met mijn workshopje te doen! Jouw versie ziet er echt helemaal toppie uit!!! WOW!!! Nogmaals bedankt en een fijne dag verder! XXX

Odetta's Scrapwalkincloset zei

Wat een superschattig lentekaartje!!

Groetjes, odetta

vera zei

Hele leuke kaart Marianne ....ga ik ook eens maken .
groetjes, vera

Rosanne zei

Very cute card!

Anja (scrappie) zei

Heel leuk kaartje Marianne.