zondag 27 april 2008

Opruimingshoek is aangevuld

Ik heb de laatste dagen niet veel gescrapt maar ik heb iets veel nuttigers gedaan...nl. de opruimingshoek overzichtelijker ingedeeld en flink aangevuld (al blijft scrappen natuurlijk een eerste levensbehoefte :-)) Je kunt nu alle opruimingsartikelen zoeken op merk. Neem maar eens een kijkje onder het kopje 'opruiming'

Ook heb ik een aantal kleine veranderingen in de webwinkel aangebracht...de flesjes primaflowers staan nu onder het kopje 'bloemen'. Hier vind je nu ook de bloemen van andere merken (de kleine setjes primaflowers staan nog steeds onder het kopje 'primaflowers, kleine setjes'.

De aanbiedingen staan nu onder het kopje 'aanbiedingen' (ook logisch lijkt me) :-)

De journalingcards staan nog steeds onder hun vertrouwde kopje 'embellishments', bij hun eigen merk, maar ze hebben nu ook een eigen kopje 'journaling'.

En bovenin de webwinkel is het kopje 'ingezonden wedstrijdlay-outs' gewijzigd in 'wedstrijd'. Je kunt nog meedoen tot en met 30 april.

Het was wel even spannend om deze volledige upgrade te doen omdat de software nog steeds niet helemaal werkt zoals het moet, maar het is weer gelukt (met de nodige bibbers van mijn kant).

1 opmerking:

Anja (scrappie) zei

Een heel karwei weer Marianne maar ziet er goed uit.