zondag 25 mei 2008

Het begin is er...

Ik had een poosje geleden al opgeschreven dat ik de trouwreportage van mijn broer en schoonzus had gemaakt en ik ben inmiddels begonnen met hun trouwalbum. We waren het alledrie meteen eens met de papierkeuze, nl. de 7gypsies lijn Zanzibar. Deze past perfect bij hun kleding maar ook bij henzelf. Ze hebben een donkerbruin album van K&Company uitgekozen. Deze fabrikant maakt prachtige albums met allerlei mooie afwerkingen. Dit album lijkt van ge-embossed leer en je kunt voorin een foto schuiven zodat het album echt persoonlijk wordt. Ik heb de lay-outs bewust vrij rustig gehouden, de aandacht moet immers naar de foto's gaan...
Op de tweede en derde foto heb ik een stukje stof van haar jurk gebruikt (de groene stof tussen het roze lint).

Dit zijn de eerste 5 pagina's van het album. Ik heb inmiddels zo'n 10 pagina's af maar deze moet ik nog op de foto zetten. :-)


6 opmerkingen:

Wiebine zei

Het begin is er Marian, erg mooi vind ik hem worden,
groetjes,
Wiebine

Rozella zei

En wat voor begin Marianne, erg mooi gedaan en de juiste papierkeuze zeg...Dat wordt vast een mooi boek en zeker voor het bruidspaar een geweldig aandenken.

Anja (scrappie) zei

Een heel mooi begin Marianne en een mooie papierkeuze ben zeer nbenieuwd naar de rest maar het zal vast een heel erg mooi geheel gaan worden.

Odetta's Scrapwalkincloset zei

Wauw, wat een mooie lay-outs! Mooi dessinpapier, en niet te veel toeters en bellen! Jouw broer en schoonzus zullen het werkelijk schitterend vinden.
Ga zo door!

Groetjes, Odetta

Anoniem zei

wow, wat een prachtige layouts zijn het. super, ik denk dat de gelukkige daar ook erg blij mee zijn!

groetjes Janny

Fia zei

Ik wil even jou een complimentje geven voor het prachtige trouwalbum.
Heel stijlvol en prachtige kleuren,past zo mooi bij de trouwjapon!!

groetjes,Fia