zaterdag 21 juni 2008

en weer 3 nieuwe lay-outs voor in het trouwalbum

Ik heb weer 3 lay-outs voor het trouwalbum af. Nog 8 lay-outs te gaan :-) Ik heb hier een hambly transparante sheet gebruikt, frost flowers van Prima marketing, rode puffy paint en stickers en papier van 7gypsies. De vlinder is uitgesneden met de silhouette en bewerkt met cracklepaint en stickles copper.
De swirls zijn grungeboard (binnenkort voorradig in de webwinkel). Deze zijn zwart ge'dept' met colorbox inkt. Daarop zijn dotjes koperkleurige stickles op verwerkt. De rondjes zijn zwarte puffypaint. Ook de bovenste swirl is grungeboard, deze is bewerkt met cracklepaint en stickles. De kleine bloementjes zijn van prima flowers. Het witte vel is een kopie van het trouwboekje.
De ondergrond is een vel cardstock 'artichoke'. Daarop is zwarte cardstock 'Raven' en 7gypsies papier verwerkt. Ook de stickers zijn van 7gypsies. De zwarte swirl is 'felt fusion scroll black' van queen and co. De journaling tag is van Prima marketing. Het vlindertje is uitgesneden met de silhouette en bewerkt met cracklepaint en copper stickles.

4 opmerkingen:

Odetta's Scrapwalkincloset zei

Zeer sfeervolle lay-out!
Daar waar het om draait.

Anoniem zei

Ook deze LO's zijn weer erg mooi, Marianne! Je schiet al lekker op ;-)

Groetjes,
Mireille

Je@net zei

Super dat je nu klaar bent met het album!!
Prachtige layouts heb je hier al laten zien!

Chantal zei

Het is echt een prachtig album geworden Marianne. Super. Ze zullen er zeker helemaal happy mee zijn.
groetjes,
Chantal