zaterdag 28 juni 2008

Het trouwalbum is af!

Ik heb zojuist de laatste hand gelegd aan het trouwalbum dat ik voor mijn broer en schoonzusje heb gemaakt. Ik heb 40 lay-outs met dezelfde papierlijn gemaakt en ik denk dat ik er, door het gebruik van een beperkt aantal kleuren (creme, wit, zwart, olijfgroen, rood en wat okergeel) er een goede éénheid in heb gekregen. Vandaag heb ik 7 lay-outs gemaakt waaronder de tweede pagina waar de trouwkaart op staat. Na weken puzzelen is hij dan toch nog af gekomen. Morgen nemen mijn broer en schoonzus het trouwalbum mee naar mij (dan ben ik jarig, hoera!) en maak ik het album helemaal compleet.


Ik heb natuurlijk weer gebruik gemaakt van het 7gypsies papier, prima journaling
papers, maar nu heb ik ook zitten spelen met mijn nieuwe prima marketing 'build a frame' stempels. Sommigen heb ik direct op het papier gestempeld, maar dat vond ik bij nader inzien toch wat te eng. Daarom heb ik ze daarna met zwarte staz-on inkt op transparante sheet gestempeld en dit voorzichtig gedroogd met de heatgun (niet te dichtbij want dan vervormt de sheet). Daarna heb ik deze met de vellum roller opgeplakt. Zo zie je geen plakrandjes.

6 opmerkingen:

Odetta's Scrapwalkincloset zei

Je hebt keihard gewerkt om een schitterend album af te leveren, wat zal het bruidspaar trots op je zijn.
Alvast gefeliciteerd met je verjaardag en ik wens je voor je nieuwe levensjaar heel veel geluk, vooral een goede gezond en veel inspiratie toe!!!!
Lieve groetjes uit Venlo,

Odetta

Anja (scrappie) zei

Echt prachtig mooi Marianne wat een werk heb je eraan gehad maar allemaal dik en dubbel alle moeite waard. Alvast van harte gefelciteerd met je verjaardag morgen en een fijne dag.

Wiebine zei

Wat een prachtig trouwalbum is het geworden Marianne, hier mag je gerust trots op zijn. Ze vinden het vast erg mooi ! alvast gefeliciteerd met je verjaardag !
groetjes,
Wiebine

Anoniem zei

Supermooi gedaan, Marianne! Het is inderdaad een heel werk geweest, maar je mag hier heel erg trots op zijn!

Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag morgen en een heel fijne dag!

Groetjes,
Mireille

Heidie zei

Wat ee super mooi album heb je er van gemaakt. Daar mag je vast en zeker trots op zijn. En alvast een hele fijne verjaardag morgen.
liefs Heidie

Hanneke zei

Tjeetje Marianne wat een werk is dat geweest zeg!! Maar helemaal gaaf gedaan, mooi geheel zo!