dinsdag 17 juni 2008

Odetta's vintage album

Ik vind dit vintage album dat Odetta Donners heeft gemaakt zo mooi en sfeervol. Ze heeft foto's van haar vader gebruikt en het album rustig gehouden zodat alle aandacht naar de foto's gaat. De grootte van de lay-outs zijn het populaire 30x15 cm. formaat en ik vind dit zelf een prima formaat voor deze oude foto's. Gebruikte materialen bij foto 1: Chipboardvogeltje van Maya Road, grungeboard swirl, cracklepaint 'old paper', cat's eye mosgroen (voor de randen), groen/creme headpin. Het papier is van K&Company.Bij deze foto heeft Odetta gebruik gemaakt van de swirls van K & Company (Ancestry - adhesive chipboard - words & swirls).
Ik heb een knoopje op een bloem geplakt en in het koordje een blauwe headpin en uit de groene serie de cremekleurige headpin gestoken.
Het papier is van Daisy D's.
Bij de deze foto heeft Odetta de Artful flowers van Prima Marketing gebruikt.
De kroontjespen is gestempeld.
Het papier is van Basic Grey Periphery.

Het papier is van Basic Grey, Stickles Icicle, zowel op foto als papier gebruikt. De vegel is een stempel.
Het papier is van noteworthy.
de bloemen links zijn gestempeld. Op de foto met inktpen stipjes door middel van een doodletemplate, maar je kunt dit ook doen met witte puffy paint en een bord dat je op de kop op je lay-out legt en daar stipjes omheen zet. Zorg er dan wel voor dat de stipjes niet tegen het bord komen, dat vlekt.

4 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Heel erg mooi gedaan Odetta een zeer sfeervol album.

Odetta's Scrapwalkincloset zei

Dank je wel Anja, voor het mooie compliment.

Groetjes, Odetta

Anoniem zei

Wat mooi!! Ik vind dat papier ook nog steeds super.

Groetjes,
Mireille

Odetta's Scrapwalkincloset zei

Hallo Mireille,

Bedankt voor je lieve reactie.

Noteworthy blijft een toppertje, maar dat zal ook het geval worden met Passport (ook zeer geschikt voor andere foto's dan alleen maar vakantiefoto's).

Groetjes, Odetta