donderdag 3 juli 2008

Bro's, gemaakt door Designlid Anja Curvers

De werkbeschrijving is geschreven door Anja:
Ik heb een zwart bazill cardstock genomen als ondergrond. De randen heb ik gemaakt met behulp van de geschulpte rand van het sassafraas lass my dearest woo+woo papier als mal.
Vervolgens langs de hele rand met witte pen stipjes gezet.
De foto is gemat op een stukje prima marketing dude collectie playful. Uit het prima marketing dude collectie wicked fun een strookje geknipt en een geschulpt randje gemaakt. Dit strookje omlijnd met zwarte pen. Rondom de foto met zwarte pen een randje gestippeld. Uit zowel het prima marketing dude collection roundabout en star quality diverse cirkels en sterren uitgeknipt en hiermee een streep over de foto gevormd. Op twee rondjes van american crafts fieldhouse spring & summer plastic een ster en een rondje geplakt en dit ook op de lay-out verwerkt. Hier en daar nog wat knoopjes aangebracht.
De titel is gemaakt met foamthickers van american crafts. De tekst is met letterstikkers gedaan welke ik omlijnd heb met een zwarte pen. De thickers zijn ook omlijnd met een witte pen. Met de witte pen ook nog drie blokjes gedoodled.

2 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wauw, een echte stoere jongens lay-out!

Hanneke zei

Oh, Anja heeft weer mooie lo's gemaakt zeg!