dinsdag 15 juli 2008

Een heleboel kaartjes, ingezonden door Designlid Anja Curvers


Kaartje 1

Neem een dubbele kaart van 13,5 x 13,5 cm van zwart cardstock. Vervolgens uit groen cardstock een stukje gesneden van 12,9 x 12,9 cm en dit opgeplakt. Uit het midden een kader gesneden van 6 x 6 cm. Achter dit kader een transparant geplakt. Het vierkante wat uitgesneden is met de cuttlebug bwerkt en aan de binnenzijde opgeplakt. Uit een vel dude collection star quality een 5-tal cirkels uitgekinpt en deze aan de rechterzijkant opgeplakt. Uit het vel dude collection wicked fun een klein strookje geknipt met een omgekeerde scallop rand en dit op het transparant geplakt en voorzien van letterstickers. Uit een vel dude collection dude roundabout een cirkel geknipt en deze aan de linkerkant bevestigd en vervolgens versierd met een transpante knoop een stukje garen, een headpin en een veiligheidsspeldje met een sterretje. De kaart verder opgeschmuckt met wat knoopjes en een draadje en wat witte nietjes. Als laatste de randjes voorzien van een doodle met zwarte fineliner.

Kaartje 2

Een dubbele kaart van 10,5 bij 14,8 cm van groen cardstock. Een strook van zwart cardstock gebruikt van 6 x 14,8 cm hierop een strook verwerkt van het dude papier playful van 3 x 14,8 cm. Een cirkel gesneden uit het dude wicked fun en een kleinere ring uit dude roundabou de groene achterkant. Verder versierd met een viertal oranje blommetjes met een zwart knoopje en de grootste knoop heeft een draadje met headpin. Wat witte nietjes verwerkt en een cirkeltje met puffy paint.
Hugs is van thickers van american crafts.


Kaartje 3

Een dubbele kaart van 10,5 x 14,8 cm uit oranje cardstock en aan de voorzijde een strook van 4 cm weggesneden. Op de binnenzijde aan de rechterkant een stukje dude wicked fun geplakt. Op de voorzijde van het kaartje een stuk dude collection star quality de achterkant geplakt van 10,2 x 9,9 cm. Een strook van het wicked fun papier van 5 x 10,5 cm en hierop weer een stukje groen cardstock wat ik eerst met de cuttlebug heb geembost van 3 x 10,5 cm. Uit het wicked fun papier de achterkant twee bloemetjes geknipt en met de perforator gaatjes in de bloemblaadjes gemaakt. een rondje geknipt uit de bloemen van het wicked fun papier en deze als hartje van de bloemen gebruikt. Een transparante knoop genomen met een wit draadje.
Hi is van thickers van american crafts.Kaartje 4

Neem een dubbele kaart van 10,5 bij 14,8 cm van zwart cardstock. Neem een groen stuk cardstock van 9,9 x 14,2 cm en emboss dit met de cuttlebug. Neem een strook van dude wicked fun de achterzijde van 8,8 bij 10,5 cm en een strook van 5 bij 10,5 cm van het wicked fun andere zijde. Maak twee bloemetjes uit het wicked fun papier en neem twee rondjes van de bloemen uit het wicked fun papier als hartjes voor de bloemen. Transparante knoop met een draadje verwerkt. Hi is weer van thickers van american crafts. En een viertal witte nietjes gebruikt.Kaartje 5

Neem een vierkante kaart van 13,5 x 13,5 cm uit oranje cardstock. Plak hier een aantal resten dude wicked fun, roundabout en star quality op. Neem een stukje groen cardstock en maak er een scallop randje aan en embos met de cuttlebug. Maak er nog gaatjes in. Weer twee bloemen gevormd uit het wicked fun papier op dezelfde wijze als bij de andere kaartjes. Alleen bij deze bloemen geen rondje als hart van de bloem gebruikt maar groene bloemetjes.
Hugs is weer van thickers van american crafts.

1 opmerking:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Woh, Anja, wat een heleboel vrolijke kaartjes heb jij gemaakt, zeg!
Volgens mij ben je vast door de nieuwe Cards Only geïnspireerd geraakt en had je nog wat tijd over!