vrijdag 15 augustus 2008

Beach Babe, gemaakt door Designlid Anja Curvers

Wat een geweldige manier om het papier van Creative Imaginations te gebruiken. Super, ben er helemaal dol op en ga deze lay-out zeker liften.
De werkbeschrijving is gemaakt door Anja:

De basis is een vel craft cardstock.
Met bubbeltjesplastic en lichtblauwe verf rondjes gestempeld langs de foto en in de linkerbovenhoek.
Uit een vel creative imaginations vibe paradise island een strook met rondjes uitgeknipt en deze aan de linkerzijkant opgeplakt. Uit een vel creative imaginations vibe wave runner een aantal cirkels uitgeknipt en deze rondom de foto opgeplakt en geaccentueerd met een zwarte pen. Uit een vel creative imaginations vibe board short een drietal bloemen uitgeknipt en deze verdeeld over de cirkels ook de bloemen geaccentueerd met een zwarte pen. Uit het vel creative imaginations vibe wave runner een swirl uitgeknipt en geaccentueerd met zwarte pen en met foamtape onder een bloem geplakt. Uit het vel creative imaginations vibe riptide een strookje "golven"uitgeknipt en deze onderlangs de foto opgeplakt.
Uit een vel creative imaginations vibe paradise island een pijl uitgeknipt en met zwarte pen geaccentueerd en opgeplakt.
De titel is met thickers american crafts gemaakt en geaccentueerd met witte pen.

Er komen nog veel meer leuke lay-outs/projecten aan die Anja gemaakt heeft, maar nu begint Studio Sportzomer met Dennis van der Geest en dat wil ik niet missen. Och arm...hij heeft zo hard getraind en nu zo'n zware blessure.

1 opmerking:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Anja, Anja, wat maak je toch mooie lay-outs!!! Ik geniet volop van je werk, en krijg het bijna niet meer bijgebeend om reacties te geven wanneer ik ook op je blog kijk.

Groetjes, Odetta