donderdag 21 augustus 2008

Efteling, gemaakt door Marianne (MadeByMaly)


Omdat Lynn en Luc zo goed hadden geholpen tijdens de bruiloft van hun oom en tante (ringen dragen, foto's maken) mochten ze een dagje mee naar de efteling. Ze genoten volop.

Ondergrond is een vel Noteworthy - ava - rickrack diecut. Daarbovenop komt een rechthoek Cosmo cricket - hey sugar - cupid waarvan de randen beinkt zijn met zwarte colorbox inkt. Van het vel Cosmo cricket - hey sugar - candy girl zijn aan drie kanten ruiten geknipt om ook een rickrack effect te maken. De randen zijn beinkt met peacock colorbox inkt. De foto's zijn hier en daar bewerkt met crackle paint - old paper. Onder de grote foto komt een journaling card uit het Whisper setje van Prima. De zijkant heb ik afgeknipt en bovenaan de lay-out tussen het rode en het blauwe vel gestopt. Hiervan heb ik de randjes met zwart beinkt. De 'I love you' journaling card uit de super fabulous set (ook van prima) is doormidden geknipt zodat hij onder de foto uit kan piepen. Ook deze zijn beinkt met zwarte inkt.
Linksboven bij de foto is een rub-on geplaatst van Rhonna Farrer.
Onderaan de fotorand is een lint geplaatst: Making memories - passport. De grote grungeboard letter is bewerkt met old paper cracklepaint en na het drogen zijn een paar randjes aangezet met fired brick cracklepaint. Daarna heb ik licht met de colorbox stempelkussentje over de crackles geveegd voor een extra verweerd effect. De letterchipboardstickers zijn van Making Memories - passport alpha. Ook deze heb ik wat aangezet met zwarte inkt. Met puffy paint heb ik cirkels op de lay-out en op de grote E gezet. Onderaan heb ik nog een bloemetje van Prima en een vogeltje van American crafts geplakt.

6 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Heel erg mooi Marianne en wat lief dat ze meemochten naar de efteling.

Chantal zei

Ze zijn allemaal errug mooi!

petra zei

ze zijn allemaal heel erg mooi geworden.

Wendy zei

prachtig leuk gedaan

groetjes wendy

Tamara zei

Hartstikke gaaf!! vooral hoe je de foto's zo hebt gedaan en de letters.. xx Tamara

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Alweer zo'n mooie Efteling-l.o.
Het blijft meest schitterende attractiepark van Nederland.