donderdag 21 augustus 2008

Update verbouwing

Het is wel erg lang geleden dat ik foto's heb laten zien van het nieuwe magazijn/workshopruimte/atelier (als het beestje maar een naam heeft toch *lol*). De verbouwing viel dan ook niet mee, wat fout kon gaan ging dan ook niet goed (met dank aan de metselaars en timmermannen). Maar goed. De stucadoors en de dak/verwarmingman hebben prima werk geleverd. Als het goed is komen de timmermannen vandaag de overige deuren plaatsen en afwerklatten bevestigen, klemmende deuren ontklemmen en nog meer van die dingen en dan kan ik eindelijk verder met schilderen. Niets zo frustrerend als je aan de gang wilt en het gaat nog niet. Op de bovenste foto kijk je naar het atelier/workshopruimte. Ik heb een heerlijk grote schuifpui van ruim 3 meter lang en 2 lighttubes zodat ik altijd volop licht heb. De ruimte daarachter (die al bijna klaar is) is Henri's 'hok'. O nee...sorry henri, ik bedoel werkruimte. Daar kan hij zijn laswerkzaamheden volop uitoefenen en als ik heel lief ben mag ik daar ook wel eens werken haha. De deur die je ziet komt tussen de keuken en de kamer, daarachter staat een dichte deur die nog tussen henri's en mijn ruimte komt. Jullie zien het wel, er moet nog het één en ander gebeuren, maar onder het workshopgedeelte ligt al vloerverwarming en hebben we in de winter dus lekker warme voetjes. De wasmachine wordt natuurlijk nog weggetoverd. Helaas moet ik toch ook ruimte inruimen voor dat o zo handige maar tegelijk o zo onding.
En deze foto is dan vanuit het ateliergedeelte genomen. Je kijkt nu naar het toekomstige magazijn. Het lijkt heel smal, maar het brede gedeelte (na de schuifpui) is toch 3,50 meter breed). We zijn dus al een heel eind met de verbouwing maar er moet toch ook nog wel veel gebeuren. Maar...ik begin nu voor me te zien hoe het moet worden, de tex is al gekocht...Timmermannen kom snel, ik wil aan de gang!!!

9 opmerkingen:

marjan zei

Ja!!!
Het begint er nu op te lijken :)
Ziet er goed uit joh.
Nog even geduld en dan kun je aan het inruimen ...Succes ermee!

Je@net zei

Zooo he, dat ziet er al goed uit!!
Succes met de laatste loodjes!!

Chantal zei

Jeetje wat een grote ruimte, ziet er goed uit hoor. Lekker veel licht. Succes met de laatste dingen die nog moeten gebeuren.

Tamara zei

ow super marianne!! dat gaat zeker wat worden.. succes met de laatste loodjes.. xx Tamara

Anja (scrappie) zei

Begint toch echt vormen aan te nemen en oo wat kan ik me je gevoel voorstellen je wilt zo graag aan de gang. Sterkte met de laatste loodjes.

Marianne zei

Zooooo, dat begint ergens op te lijken!
Succes met de laatste loodjes en ik duim met je mee dat je de boel snel in kunt gaan richten!

Groetjes,
je naamgenootje

Janny zei

ziet er al goed uit Marianne, nog ff geduld meid en volgend jaar zie je deze foto's nog eens en denk je ohhhhhhhhhh, al weer een jaar geleden dat we in de ze "troep"zaten. S6 nog even en verf ze strakkies.

yvon/stampidoe zei

ziet er al super uit en kom zeker eens kijken en suc6 met de laatste lootjes

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Het ziet er zeer belovend en zonnig uit.
Heel veel succes en sterkte met de afwerking toegewenst.
Een droom komt dan uit!