woensdag 27 augustus 2008

Van alles wat


Dit wordt een berichtje met ditjes en datjes, maar dat is af en toe ook leuk nietwaar?

Ik ben vanavond bezig geweest een banner te maken voor mijn zeer gewaardeerde designleden Mireille en Anja. Ik heb een paar uur gefrummeld met photoshop en toen kwam er dit uit. Ik had vorige week al allerlei leuke brushes gedownload maar kwam er maar niet achter hoe ik ze kon gebruiken en opeens...hoeps...zag ik ze. De bakstenen en de swirl zijn zo'n brush. Ik vind het zo leuk om daarmee te spelen, ik heb gewoon te veel ideeën en te weinig tijd zucht :-)
Ik hoop dat ze de banner leuk vinden (dus dames, als jullie dit lezen, wat vinden jullie ervan?). Ik wilde eigenlijk iets in blauw en oranje, net zoals het logo maar dat lukte allemaal niet maar dit is ook leuk vond ik.
Ondertussen ben ik alweer 3 dagen volop aan het schilderen tussen alle werkzaamheden door. Bijna alle kozijnen zijn geschilderd en al één stukje muur is getexd, blauw. Ik smeerde het erop en dacht dat ik in een smurfenatelier ging werken, maar gelukkig werd het na het drogen erg mooi lichtblauw. Ik zal morgen een foto maken.
Ik wil op deze 2 muren (de naastliggende muur wordt ook nog dezelfde kleur) en op een toekomstige donkergrijze muur een aantal quotes over reizen en geluk plaatsen. Weet er iemand leuke quotes en hoe ik de letters netjes op de muur kan schilderen? Ik heb nl. geen overheadprojector of diaprojector. Tips hoor ik graag.
Er zijn vandaag weer een aantal nieuwe producten binnen gekomen, ze staan allemaal op de beginpagina van de webwinkel (zo ongeveer halverwege de pagina). De link is www.madebymaly.nl
Zo heb ik nieuwe 6x12 albums binnen gekregen, helaas maar een paar dus op is voorlopig weer even op. Ook de superleuke tim's staples stempel is binnen, net als een paar sets bags o'buttons van Autumn leaves.

1 opmerking:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Beste Marianne,

Je kunt ook muurtekststickers gebruiken voor je quotes.
Een mooie tekst voor je muur is (deze heeft totaal niets te maken met reizen of geluk) is de volgende:
I LIKE THIS PLACE
AND WILLINGLY
COULD WASTE MY TIME
IN IT.
Het slaat op je workshopruimte.
Succes met je speurtocht toegewenst.
Groetjes, Odetta