maandag 11 augustus 2008

Verbouwing en Jungle Fun

De verbouwing heeft (weer) eens stilstand. Vorige week vrijdag zou de timmerman alle kozijnen netjes af komen timmeren en dan kon ik deze week texen en verven...maar je raadt het vast al: er was afgelopen vrijdag een heleboel bezoek, maar geen timmerman. Grrrrr....nu kan ik alleen buiten verven en ik wil zo graag mijn nieuwe ruimte in gebruik nemen. Ook henri's ruimte heeft vertraging opgelopen. De betonnen vloer die gestort is is helemaal niet slijtvast (en het is al de tweede die gestort is, de eerste leek wel een maanlandschap en heeft de aannemer er weer uit mogen halen). We willen nu alles toch wel eens afmaken en hebben een vloercoating gekocht. Zaterdag hebben we de vloer met een speciale reiniger geschrobt en nu zijn we al drie dagen aan het stoken en aan het waaien met de ventilator om de vloer weer droog te krijgen, het water trok nl. meteen in de vloer maar ja, dat moet er ook weer uit. De vloer moet immers droog zijn voor de coating. Ik denk dat we morgenochtend wel kunnen coaten en dan kan twee dagen later henri's spullen naar zijn ruimte en kunnen we in ieder geval al aan het plafond beginnen en kan ik ook eindelijk eens foto's maken. Nu zie je alleen maar plastic en machines, weinig scrapruimte haha. Ik heb wel al tex gekocht, een hele lichte cremekleur en een prachtige lichtblauwe kleur. Het doet me helemaal aan het strand denken, heerlijk licht. Hopelijk komt de timmerman snel en kan ik dit mooie kleurtje dan ook echt op de muur smeren. Het hele huis staat momenteel vol met artikelen, ik wil zo graag mijn huis weer als huis hebben. Alle scrapkasten in de kamer staan wel heel gezellig maar het is ook wel weer heel fijn om een echte woonkamer te hebben. Maar goed, nog even doorzetten en dan kan ik hopelijk snel overhuizen.

Vanochtend heb ik buiten alles geschuurd maar ook daar kan ik nog niet alles verven omdat de timmerman ook nog een kozijn af zou kitten en er moet nog iets gevoegd worden...jullie merken denk ik wel dat geduld niet mijn sterke eigenschap is helaas.

Lynn heeft vandaag haar eerste dag bij de jeugdvakantieweek gehad en dus was Luc alleen met ons thuis. Ik vond het voor hem niet fijn om de hele dag te verbouwen dus heb ik vanochtend geschuurd en hebben we daarna een heleboel keer carcassonne gespeeld. En verdorie...hij heeft alles gewonnen. Daarna ging Luc verder met het maken van zijn kasteel en heb ik een voorbeeld voor in de nieuwe scrapkamer gemaakt.

Dit is - ie geworden, de kleuren van de foto zijn helaas hopeloos. Ik probeer morgen een nieuwe foto te maken:
De achtergrond is chipboard bekleedt met Scenic Route papier uit de grafton lijn.
Verdere materialen zijn:
- zwarte en gele paint dabber,
- papier van rouge de garance
- geribbeld karton
- papier uit de pink paislee lijn,
- chipboard,
- clear vogeltje van Heidi Swapp,
- Making memories Noteworthy papier - ava rickrack,
- Thickers,
- Prima flowers,
- Gesso,
- Queen and co Felt Fusion Jungle leaf,
- Stickles lime
- Espresso adirondack inkt

3 opmerkingen:

Tamara zei

aaah balen joh dat het niet opschiet met de verbouwing!! de layout die je gemaakt hebt is super!! xx Tamara

Anja (scrappie) zei

Ooohh balen is dat als het niet loopt zoals je dat graag zou hebben. En kan me voorstellen dat je wil inrichten. Mooi lootje heb je gemaakt.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

De verbouwing is net een jungle, je komt er vast wel een keer uit.
Hou vol! Nog even staan jullie werkruimten strak in de lak en in de verf.
Aldus een lotgenote.
De lay-out vind ik vrolijk en heel avontuurlijke!

Groetjes, Odetta

P.s. ik ben degene die de reactie verwijderd heb, die kwam niet helemaal uit de verf.