woensdag 24 september 2008

Morgen

Morgenochtend gaan we met Luc naar het ziekenhuis. Hij heeft een liesbreukje, blijkbaar al vanaf zijn geboorte, en dat moet dichtgemaakt worden. Het is maar een kleine ingreep, maar het is toch een operatie en hij gaat dan ook onder volledige narcose. Ik zie daar toch wel erg tegenop en zal blij zijn als ik mijn mannetje weer kan knuffelen en hij weer praatjes heeft. Gelukkig mag hij wel dezelfde dag nog naar huis, hij heeft al een verwenmenu mogen kiezen en de bank ligt al klaar als bedje. Hij mag daarna een maand niet springen, dat zal niet meevallen voor onze woelwater. Hij vond het niet zo erg totdat ik zei dat stoeien ook onder springen viel. Dat vond hij niet zo leuk. Zo meteen ga ik nog zijn pyama strijken (doe ik normaal nooit, maar 'dokters orders' dus dan doen we dat maar haha) en zijn beer in zijn tas doen en dan zijn we er klaar voor. Hopelijk gaat de tijd snel en kunnen we snel met ons ventje weer naar huis. Ik heb dit jaar te veel ziekenhuizen van binnen gezien omdat ze een ruis in zijn hartje hoorden (gelukkig onschuldig) en toen mijn vader zo ziek was door die rotziekte. Ik hoop dat we na morgen de komende jaren daar geen stap meer binnen hoeven te zetten.

7 opmerkingen:

Romy zei

Dat is inderdaad moeilijk; om je eigen kind in het ziekenhuis te zien liggen. Laat hem maar lekker prinsje zijn morgenavond (met zijn lievelingsmenu en de bank als bed) en dan zal hij vast binnen de kortste keren weer zichzelf zijn. Sterkte!

Tamara zei

heel veel sterkte morgen.. hopelijk is het allemaal snel voorbij.. xx Tamara

elske zei

Heel veel sterkte morgen voor je ventje en voor jullie!!!!!!
xxx Elske

Marianne zei

Heel veel sterkte morgen Marianne en natuurlijk ook voor je manneke.
Hopelijk valt het allemaal mee en is hij snel weer de oude.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Hallo Luc,

Heel veel beterschap!
Doe maar rustig aan, dan kun je over een tijdje weer lekker springen en stoeien.
Maar de eerste tijd word je lekker vertroeteld en dat is ook niet mis.

Groetjes, Odetta

Anoniem zei

Heel erg veel sterkte vandaag, Marianne!! Ik weet hoe het voelt als je kind geopereerd moet worden. Hopelijk vliegt de tijd voorbij en kun je hem snel weer knuffelen. Verwen hem maar flink daarna!

(Ik las je berichtje nu pas. We hadden deze week twee sterfgevallen én gelukkig een geboorte in de familie, dus het is hier een beetje een rare week. Ik mail je snel!).

Groetjes,
Mireille

Anja (scrappie) zei

Heel veel sterkte en ik hoop dat het snel achter de rug is en jullie weer lekker naar huis kunnen en vertroetel de kleine man dan maar lekker. Liefs Anja