woensdag 24 september 2008

Nieuwe artikelen

Vandaag kwamen er weer een aantal nieuwe artikelen binnen:


Prima Marketing flowers - youth (natuurlijk ook in kleine setjes te bestellen). De papierlijn laat helaas nog even op zich wachten, nl. tot half oktober maar is al wel te pre-orderen. Dit kun je doen door gewoon via het winkelmandje te bestellen. Zodra de lijn binnen is krijg je deze opgestuurd.
Cards-only nr. 3 is binnen


En er zijn ook prachtige 'ahola-flowers binnen gekomen. Deze bloemen zijn bijna 3 cm. groot en zijn per 24 stuks verpakt in een handig doosje. Deze kunnen per brievenbuspost verzonden worden.


Ook zijn er nieuwe setjes 'whispers' van prima Marketing binnen gekomen. Deze bloemen zijn per 12 stuks verpakt en zijn ongeveer 4 1/2 cm. groot. Zelfs de verpakking is leuk te gebruikten (kraft papier waarvan de hoeken uitgestanst zijn).


Van het merk Basicgrey hebben we de collectionpacks 'ambrosia' en 'offbeat' toegevoegd.

En ook een aantal prachtige rub-ons. Deze 3 rub-ons komen uit de offbeat lijn van Basicgrey maar zijn natuurlijk ook los te gebruiken. Ik heb zojuist een winter lay-out afgemaakt waar ik de blauw/witte rub-ons op heb gebruikt. Ik plaats binnenkort een foto.
Dit is een rub-on boekje met 5 vellen rub-ons en ik vind ze o zo schattig. Je kunt alles vinden via de beginpagina van mijn webwinkel.

3 opmerkingen:

Tamara zei

komt net gepast ;) bestelling gedaan.. xx Tamara

Anja (scrappie) zei

Ik heb gisteren zitten kwijlen en niet durven bestellen maar als ik nu weer kijk, mjummie.

Romy zei

Wauw! Die rub-ons en bloemen; echt super! Helaas had ik gisteren al een bestelling geplaatst; maar als die journalings weer binnen komen is dat misschien een goede reden om meteen wat leuke flowers te bestellen;)