zaterdag 6 september 2008

Nog meer moois van Odetta Donners

Zoals ik al schreef kreeg ik een volle envelop vol leuke en inspirerende spullen toegestuurd van Odetta. Ze weet me altijd weer te verrassen met de leukste labels en kaarten in een stijl die ik ook o zo graag zou leren (misschien wil je wel ooit een workshop geven odetta?)
Deze label vind ik o zo prachtig, ook mijn moeder is er helemaal weg van. Ze vindt mijn stijl volgens mij wat te rommelig maar dit zou ze ook wel willen leren. Odetta heeft het 7gypsies-cezanne papier gebruikt, een label, stempel-birds galore, artful flowers-523800 (prima marketing), paper glaze, making memories-mini brads koper en making memories-noteworthy velvet brads.
Ik vind het zo gaaf dat ze de velvet brad als bloemhart heeft gebruikt. Daar heb ik nu nou nooit aan gedacht. Ook heeft ze de vogelstempel ingesmeerd met paperglaze. Na het drogen geeft dat een prachtige doorzichtige, glimmende laag. Net een soort epoxy sticker. Bij deze tag heeft Odetta eerst Gesso gebruikt en daarna Ranger distress inkt weather wood.

Dit is ook zo'n lief kaartje. Het engeltje is na het kleuren bewerkt met paperglaze en na het drogen opgeplakt.
En ook deze tag is zo mooi. De bloemen zijn uitgeknipt uit een dessinvel van Pink Paislee.
En deze kerstkaart...zucht. Ik vind hem heel romantisch.
Ze heeft de mounted stempel 'beautiful bird silhouette' gebruikt waarachter ze een tekststempel heeft afgedrukt. De besjes heeft ze ingekleurd met stickles x-mas red.

1 opmerking:

Romy zei

Prachtige tags en kaartjes zeg! Zo'n mooi kaartje is nou nog nooit op mijn deurmat gevallen.