zaterdag 6 september 2008

Tag, you make the world better, gemaakt door Odetta Donners


En ook deze tag vind ik o zo mooi. Hij is gemaakt van diverse stempels, de blaadjes zijn gestempeld op glanzend paarlemoerachtig papier. De bloem is uitgeknipt en met foamtape opgeplakt. Odetta heeft een blauwe headpin verwerkt en de paarlemoerbolletjes zou je ook kunnen maken met Dimensional pearl sneeuwwit.
Odetta had nog een stukje geschreven mbt. het gereedschap en een stempeltip.
Gereedschap:
Uiteraard is een Heidi Swapp Edge Distresser heerlijk gereedschap om te gebruiken.Voor de Ranger Distres Inkt is een Mini Mister Sprayflesje een echte must-have.Een heattool is erg handig bij het drogen van Distress Inkt.Probeer eens een mini guillotine papiersnijder, het gemak wat je hiervan ondervindt.Na deze gebruikt te hebben, kun je niet zonder en baal je ervan wanneer een vel te groot is.
Een leuke stempeltip:
Maak van je stempelafdruk een mooie embellishment.Magische materialen: Aleene’s Paperglaze en Foamtape!!!Gebruik een veegvaste (archival) inkt.
Kleur je stempelafdruk in bijvoorbeeld met behulp van aquarellepotloden.
Voorzie de goed gedroogde afdruk daarna met een laagje Aleene’s Paperglaze.Goed laten drogen, het duurt wel even (afhankelijk van de dikte van het laagje),het kan soms een dag duren, maar dan heb je ook wel wat.Knip bewerkte stempelafdruk uit.
Je krijgt op zo’n manier een emaille-effect wat vergelijkbaar is met een epoxysticker.
Maak gebruik van Foamtape voor een 3D-resultaat.Ook handig bij het insteken van je head pin.

Geen opmerkingen: