zaterdag 20 september 2008

Waar is mijn scrapmojo??

Ik ben al de hele avond bezig iets te scrappen, maar er komt helemaal niets fatsoenlijks uit mijn handen...geen inspiratie voor een lay-out. Ik heb wel een heleboel ideeën voor kaarten maar als ze dan gesneden zijn is het helemaal niets en kan het zo de prullebak in. Ondertussen zitten de tafel en ik onder de lijm, mijn vingers vol met viltpluis, de grond bezaaid met snippers en voor wat....voor niks *zucht* ...als iemand mijn scrapmojo heeft, graag z.s.m. terugbezorgen bij mij...ik ben er zeer aan gehecht *lol*

6 opmerkingen:

Veronica zei

Oh vervelend is dat he. Ik heb er ook wel eens last van en dan irriteer ik me gewoon aan mezelf. Ik verpruts dan al dat mooie papier enzo.. Vreselijk! Ik hoop dat je hem snel weer terug vind ;)

Scrapstuff and more zei

Je vindt hem vast wel weer terug. Even achter de banken kijken, haha.

Je@net zei

Whahahaha, moest wel lachen om je verhaal! Heel herkenbaar op het moment. Succes.....met zoeken ;-)

Anoniem zei

O, dat is zo vervelend!! Heb ik laatst ook gehad. De hele week niet gescrapt omdat ik simpelweg geen inspiratie had. Maar je zult zien: opeens is het terug hoor! ;-)

Groetjes,
Mireille

vera zei

Ja, ik denk dat ieder scrapper dat wel eens heb.....ik heb het ook de laatste tijd...hoop dat het gauw weer komt.hahahaha.Succes.

Anja (scrappie) zei

Oohhh zo herkenbaar veel succes met zoeken maar volgens mij ben je veel te druk met andere dingen en met blaren op je handen kun je ook niet scrappen, succes.