zaterdag 18 oktober 2008

3 Sassafras Lass kaarten, ingezonden door Vera van Delft

Vera heeft me 3 prachtige kaarten doorgemaild. Ze zijn gemaakt met het prachtige Sassafras Lass papier. Sommige mensen vinden het moeilijk om met deze mooie papierlijnen te werken maar daar heeft Vera geen last van want ze zijn prachtig geworden.

Vera just mailed me because she made 3 gorgeous cards. They are made with the beautiful Sassafras Lass papers. Some people find it hard to work with these great lines but Vera isn't one of them...they turned out beautiful.
gebruikte materialen: witte cardstock kaart met sassafraslass sunshine lollipop papier. Vera heeft de beide kanten van de vel "buttercream bliss gebruikt,met een grote oranje bloem en kleine bloemen.Voor de tekst heeft ze alphabet letters gebruikt en verder nog een oranje brad en anchoritz.De randen van de kaart heb ik bewerkt met een bruine colorbox inkt.
Gebruikte materialen: witte cardstock kaart, papier van sassafraslass sunshine lollipop "dreamsikle". Ze heeft beide kanten van het papier gebruikt, de randje is van de vel fruitslice .De bloemen zijn van making memories,verder heeft ze nog een witte brad en roze anchoritz gebruikt.Cirkel is gemaakt met behulp v.d. curvy cutter maar kan ook heel goedgesneden worden met de coluzzle mal (zo doe ik het altijd) . De letters zijn alfabet stickers en de randen zijn weer beinkt met bruine colorbox inkt.Gebruikte materialen: witte cardstock kaart,papier van sassafraslass sunshine lollipop "gum drop garden, bloemen zijn van prima marketing met een crystal brad van making memories,alphabetstickers en de randjes zijn weer beinkt. .De tekst kan op alle kaarten achterop de cirkel worden geschreven , die afsluit met een anchoritz.

2 opmerkingen:

Romy zei

Ik vind ze prachtig! En het papier is inderdaad ook erg mooi.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ik vind vooral de kaart met de oranjekleurige bloem erg mooie!