donderdag 16 oktober 2008

En dan eindelijk...


En dan is hier eindelijk de prachtige lijst die ik heb gemaakt toen Odetta mij de stempelworkshop gaf...hij is zo mooi maar het lukte me maar niet om hem goed op de foto te krijgen. Uiteindelijk heb ik de lijst in een hoekje van de kamer gelegd en toen lukte het wel. Hij krijgt een mooi plaatsje aan mijn muur in de workshopruimte. Nogmaals bedankt Odetta, hij is prachtig en het was supergezellig.


And here he is (finally), the beautiful list(?) I made when Odetta gave me the stamping workshop. He is so beautiful but I couldn't get it right on the photo. Finally I got the list in a corner of my room and then I got the right light. I already find a great spot on my wall in my new workshoproom where he can hang. I say it again...thanks Odetta, he's beautiful and I've got a great day.

6 opmerkingen:

Romy zei

Wauw, die is echt prachtig! Geef hem maar een mooi plaatsje;)

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Hallo Marianne,

Het was een hele eer samen met jou in je nieuwe atelier (reeds voordat hij officieel geopend is) te mogen werken. Het was heel erg fijn dat je zelf meer dan genoeg techniek beheerst zodat je het kunstwerk iets heel eigens heb gegeven.
Het is heel erg mooi!!!

Lieve groetjes uit Venlo!

Odetta

Anja (scrappie) zei

Sooo dan die is echt helemaal geweldig zeg wauw wat een gaaf kunstwerkje.

Veronica zei

Wow Marianne die is gaaf! Ga je die ook als workshop doen straks??

Vera zei

Echt een mooi kunstwerk,zal straks wel mooi staan in je nieuwe ruimte, kun je er veel van genieten!

Tamara zei

wow.. prachtig geworden zeg!! xx Tamara