donderdag 23 oktober 2008

Nieuwe artikelen

Er zijn gisteren weer een aantal nieuwe producten binnengekomen...

Deze prachtige uiltjesbrads zijn 2 cm. groot. Ik heb ze al eerder in een lay-out gebruikt, daar heb ik ze op een knoop bevestigd. Kijk hier voor de lay-out. De brads zijn natuurlijk per stuk te koop en je kunt ze hier vinden.


De cuttlebug stansen 'tree tops' en 'snowflakes' zijn weer volop voorradig... Ze zijn nu nog te vinden onder het kopje 'gereedschappen' 'cuttlebug'.


Deze o zo leuke plaksteentjes zijn binnengekomen. Ze zijn super als hartje van een bloementje, als versiering op chipboard of een letter (bv. 3 onder elkaar bij de lange kant van de letter), opgeplakt als een swirl enz enz. Je kunt ze hier vinden of kijk in de webwinkel onder het kopje 'strasssteentjes'.


Ook zijn er weer 2 nieuwe kleuren adirondack inkten bijgekomen. Ik vind ze zo prettig om mee te werken. Met een huishoudsponsje (gewoon zo'n groengeel) dat je in stukjes hebt geknipt kun je randjes inkten, met een make-up sponsje kun je een oppervlakte beinkten. Of maak een afdruk op een transparant, besprenkel deze met wat water uit de minimister en haal je papier erdoor heen voor de mooiste achtergronden...natuurlijk kun je er ook gewoon mee stempelen :-)De liquid pearls zijn een succes! Vandaar deze aanvulling met twee nieuwe kleuren. Dit zijn pareltjes uit een flesje...kan het nog gekker worden? Zodra je een pufje op het papier maakt vormt het zich tot een pareltje met een prachtige glans. Ik gebruik ze zelf ook vaak op deze manier: ik verf het chipboard met een paint-dabber en doe een beetje liquid pearls op het chipboard (als het droog is). Daarna wrijf ik het met mijn vingers uit en je krijgt een prachtige glans over je project.


Nog niet alles van deze prachtige nieuwe lijn van Prima Marketing heeft de weg naar mijn winkel gevonden, maar al wel deze producten. Ik verwacht nog 3 dessinvellen. Ze staan al in de webwinkel en komen as. woensdag (eind oktober) binnen. Je kunt ze nu dus al bestellen en ik verstuur alles dan zodra deze dessins binnen zijn. De primaflowers zijn natuurlijk ook in kleine setjes te bestellen. Het is setje nr. 16...

De nieuwe lijnen van October afternoon worden eind volgende week binnen verwacht (eind oktober). Je kunt ze nu al bestellen en ik verstuur je bestelling dan zodra deze prachtige nieuwe lijnen binnen zijn. Wil je de andere artikelen die je besteld hebt al eerder ontvangen? Dat kan natuurlijk ook...dit kun je vermelden in het kopje 'opmerkingen' in het bestelmenu.

De nieuwste art specially 5 is binnen. Wil je weten wat de inhoud is? Kijk dan even hier. Deel 4 is ook nog heel beperkt op voorraad. Alle tijdschriften kun je hier bekijken.
Zo, nu nog de update voor de beginpagina van de webwinkel maken en dan ga ik toch eens proberen of ik wat gescrapt kan krijgen :-))

3 opmerkingen:

Natalia zei

hi there! :) thank you for dropping by my blog..and the lovely comment :) *hugs*

Romy zei

Ziet er weer erg leuk uit:)

Ik had nog een vraagje: Heb je ook embossing folders die in de Double Do mini passen?

Anja (scrappie) zei

Oohhh yes heb je het papier binnen heerlijk en ben zeer benieuwd naar het OA papier mjummie.