vrijdag 14 november 2008

1,2,3 coffee, gemaakt door Marianne

Het was moeilijk een foto te maken van deze lay-out, de kleuren zijn in het echt veel mooier.
Luc maakt op vakantie altijd onze koffie. We nemen tijdens dagtochtjes altijd een thermoskan water en oploskoffie mee en luc gaat dan voor ons aan de slag. Hij doet dit zo geconcentreerd dat ik er gewoon foto's van moest maken *lol*.

Werkwijze:
Ondergrond is de achterkant van het prima marketing youth papier - coupling. Ik had daar al een stukje uitgeknipt maar omdat ik daar een foto overheen heb geplakt valt het helemaal niet op. Onder de foto's zit een strook youth - angst. De geribbelde rand is de rand van het papier. De ronde pijlen zijn uit het vel youth - wich way geknipt, net als de blauwgrijze strook onderaan de pagina. Onder de titel heb ik randjes met sterren uitgeknipt en opgeplakt. Ook heb ik losse cirkels uitgeknipt en verspreid over de lay-out opgeplakt. Deze heb ik uit het papier youth -chuckster geknipt. De cijfers 1,2 en 3 bovenaan de pagina zijn van het alfabet Making memories - passport alpha en heb ik beinkt met zwarte colorbox inkt. De letters van het woord 'coffee' zijn chipboard letters van Basicgrey - Wilma. Deze heb ik bewerkt met zwarte paintdabber. Voor het speelse effect heb ik er af en toe de rondjes in de letters laten zitten. De creme cijfers rechtsonders zijn foam thickers en de zwarte stickertjes zijn tiny alpha's van Making memories. Onder het woord coffee zit nog een woordsticker en aan de rechterzijde van de rechtse foto zit een tabsticker. Deze zijn van mijn favoriete stickersvellen van 7gypsies, nl. het boys en travel vel. Als laatste heb ik de rand met de edgedistresser bewerkt. Ik had dit beter eerst kunnen doen maar ik moet heel vaak wat loshalen omdat er bij nader inzien toch iets onder moet. Zo heb ik de titel 2x losgemaakt omdat ik er toch nog de sterren aan toe wilde voegen. Volgende keer toch maar eerst alles neerleggen voor ik het opplak haha.

7 opmerkingen:

Romy zei

Je hebt weer een hele mooie lay-out gemaakt! Ik wil ook altijd alles meteen opplakken, maar meestal komt het naderhand wel weer goed. En dat is het bij deze lay-out ook zeker weten gekomen:)

Wiebine zei

Mooi lootje weer Marianne, en wat heerlijk zo'n zoon die de koffie lekker voor je maakt,
groetjes,

jacqueline zei

Prachtige Lo Marianne, geweldige foto's ook .....ik kan niet wachten tot onze zoon oud genoeg is om koffie voor ons te zetten wahaaahah.
Idd het is altijd jammer dat de kleuren op de foto nooit zo mooi zijn als in het echt.

Maar je hebt er weer een pracht werkje bij!!!

Groetjes Jacqueline

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Marianne, Marianne wat een mojo! En wat heerlijk toch, dat jullie Luc de koffie maakt.
Dan smaakt ie toch het allerbeste, toch!

Mireille Gaspersz zei

Wat een ontzettend leuke foto's en dito LO!! Dit is echt een leuke herinnering voor later!

Groetjes,
Mireille

Natalia.B zei

that is totally cool layout.. would never thought of using the paper that way.. not my type of PP but you made the it look really cool!

carina zei

Hi!
Thank you soooo much for your sweet comment on my blog, it made me very happy!♥

Love your layout, great colors and cool title!!!

//carina