maandag 10 november 2008

Bedtime story, gemaakt door Designlid Mireille Gaspersz

Ook deze o zo lieve lay-out is gemaakt door Mireille en ook hierbij heeft ze gewerkt met het October Afternoon papier. Ik ben zelf ook zo dol op de monstertjes, ze zijn gewoon te schattig.

De werkbeschrijving is geschreven door Mireille:
Basis is een vel kraft cardstock. Hierop heb ik allereerst een groot stuk uit het vel Night Light - Ellie geplakt, met linksonder een klein strookje van hetzelfde vel, maar dan van de achterkant, en aan de rechterkant een strook uit het vel Night Light - Henry. Daaroverheen een stuk van de achterkant van het vel Night Light - Katie. De rechterrand heb ik een beetje gescheurd en opgekruld voor een oud effect en in de linkerrand heb ik gaatjes geprikt met een naald. Uit de achterkant van het vel Weather Vane - Picking Pumpkins heb ik een aantal wolkjes geknipt. De randen hiervan heb ik met fineliner aangezet met zwarte stipjes. De randen van de foto's heb ik opgeschuurd en de foto's heb ik enigszins schuin en overlappend van elkaar opgeplakt, met daartussen drie kleine rode knoopjes. De wolkjes heb ik verspreid over het vel opgeplakt, waarbij ik de onderste twee met foamtape heb opgeplakt. Uit het vel Night Light - Louie heb ik drie monstertjes geknipt, twee bij een bedje en eentje bij een deur. De randen van het bedje en de deur heb ik geaccentueerd met zwarte fineliner. Het monstertje bij de deur heb ik links bovenaan geplakt, met daarnaast de tekst (in zwarte letterstickertjes): "It's time for a..." Hieromheen heb ik met zwarte fineliner nog een kader getekend. De titel heb ik gemaakt met zwarte thickers van American Crafts, en eveneens zwarte letterstickertjes. Het bedje en de twee monstertjes ernaast heb ik rechts onder de rechterfoto geplakt. Het oranje monstertje met foamtape. Verder nog een blauw monstertje op het wolkje linksonder geplakt, eveneens met foamtape. Uit het vel Night Light - Louie heb ik vier kleine gele sterretjes geknipt en die op een paar letters van de titel geplakt. Uit een vel geel cardstock heb ik zelf nog wat sterretjes geknipt, de randen geaccentueerd met zwarte fineliner, en die bovenaan de pagina geplakt, tussen de wolkjes in. Tussen de wolken en sterren in heb ik het papier nog wat bewerkt met blauwe chalk. Ten slotte heb ik rondom de hele LO met zwart garen stiksteekjes geborduurd.

3 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

O Mireille zo grappig we hadden hetzelfde idee bij dit papier ik heb van het week-end ook een bedtime story lootje gemaakt, hi,hi.

Romy zei

Heel erg leuk gedaan:D! Ik vind het vooral erg origineel hoe je bladzijden uit een boek achter de foto hebt gedaan.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Alles lijkt wel voor elkaar te zijn gemaakt op deze lay-out. Het is perfect! Superschattig.