donderdag 13 november 2008

Carwash, gemaakt door Designlid Anja Curvers


Anja heeft volgens mij een heleboel scrapmojo verzameld, ze gaat als een speer. Wat een inspiratie! En ook deze lay-out is weer prachtig. Let op het kleine monstertje achter in de auto , too cute!
De werkbeschrijving is geschreven door Anja:
Als ondergrond heb ik een geel cardstock gebruikt wat ik eerst van een scallop rand heb voorzien en met zwarte pen een lijntje getrokken aan de randen.
Van het october afternoon HOMETOWN papier county library een strook afgesneden en deze met een edge distresser bewerkt. Van het KM building papier eveneens een strook gesneden en deze met een edgedistresser bewerkt. Uit de achterkant van het KM building papier een stuk gesneden en hierop het liedje at the carwash geprint. Papier deels gescheurd en deels met de edge distresser bewerkt en met zwarte pen van een lijntje voorzien.
De bloemetjesstrook en het fotohoekje zijn die-cuts van hometown en deze ook met zwarte pen geaccentueerd.
Een vijtal monstertjes uit het october afternoon NIGHT LIGHT papier louie geknipt en m.b.v. foamtape verhoogd opgebracht op de lay-out.
Een viertal bloemen uit het hometown depot park geknipt en eveneens met foamtape verhoogd opgeplakt, een bloem heb ik omgedraaid opgeplakt en met zwarte pen geaccentueerd.
De titel at the carwash is met glitter thickers van american crafts gedaan.

1 opmerking:

Romy zei

Heel gave lay-out! Je hebt een mooie combinatie van kleuren gebruikt.