vrijdag 21 november 2008

Ik heb een award gekregen!


O wat leuk, Wiebine en Anja geven mij deze award...Ik voel me zeer vereerd en ben er heel erg blij mee. Ik zat deze week nl. te denken dat het toch wel erg veel werk is om de blog zo uitgebreid bij te houden, naast alle tijd die ik aan de webwinkel besteed, tijd die ik eigenlijk soms te veel afsnoep van de tijd van mijn gezin. Maar deze award maakt het wel weer helemaal waard. Ik vind het soms toch best moeilijk om het gezinsleven met mijn passie, de webwinkel en het scrappen te combineren...Schooluren en avonduren zijn niet altijd voldoende om alles voor elkaar te krijgen...en dan krijg ik het gevoel dat ik of mijn werk tekort doe of mijn gezin...maar dat is denk ik heel herkenbaar voor werkende moeders.
Sorry voor mijn gezeur...het is gewoon een heel erg zwaar anderhalf jaar geweest...de ziekte en overlijden van mijn vader, het ongeluk, de aanbouw van het atelier waar werkelijk alles tegen zat, mijn astma die flink opspeelde...ik moet toch een manier gaan vinden om af en toe wat rust in te bouwen. Ik denk door eens te beginnen de computer uit te laten in het weekend :-)
Ik heb wel heel lang zitten twijfelen of ik dit stukje zou plaatsen...ik zeur niet graag online omdat dingen dan verkeerd over kunnen komen...(zeur liever in de privé sfeer haha) Ik ben heel blij met mijn leven en met de grote stap die ik vorig jaar december heb gemaakt (stoppen op het kinderdagverblijf en me helemaal richten op MadeByMaly) en ben elke dag opnieuw weer dankbaar dat dit kan en ik heb heel veel zin in mijn nieuwe uitdaging...de kinderfeestjes, workshops en vrijgezellenfeestjes. Maar als er dan in de privé sfeer zo'n ingrijpende dingen gebeuren in het emmertje energie wel eens even wat (te) leeg. Ik ga dit weekend lekker bijtanken en vanmiddag heerlijk scrappen...
Ik mag de award ook weer doorgeven. Dit zijn de regels:
1. de winner may put the logo on their blog
2. put a link to the person who sent you the award
3. nominate 5 blogs for the award.
Ik ga even nadenken wie ik ga nomineren...maar ik ga nu eerst alle bestellingen verzendklaar maken zodat ze met de post meekunnen.

6 opmerkingen:

Romy zei

Allereerst; gefeliciteerd met je award!

Soms kan dat gewoon enorm opluchten; even alles van je afschrijven, alles aan iemand vertellen zonder hem of haar recht in de ogen aan te kijken. Ik denk dat het ieder mens goed doet het werk in het weekend even te laten varen. Daar is het immers weekend voor, om te genieten van je gezin en de moeilijke dingen rustig te kunnen verwerken. Heel veel sterkte, ik hoop dat je de rust weer zult vinden bij je gezin:)

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Hartelijk gefeliciteerd met het winnen van je award!
Ik vind dat je zo ontzettend je best doet om alles goed bij te houden zowel zakelijk als privé.
Ondanks je verdriet, veranderingen en de verbouwing.
Ik vind het zelfs moeilijk om de weblog bij te houden en dan heb ik niet eens kinderen.

Anja (scrappie) zei

Gefeliciteerd met je award hoor en schrijf het maar even allemaal van je af hoor is helemaal geen gezeur maar gewoon heel erg herkenbaar we willen allemaal zoveel en hebben helaas zo weinig tijd en als er dan van die ingrijpende gebeurtenissen zijn dan kan het ineens allemaal teveel zijn.
En om dan het week-end als rustpunt te nemen lijkt me een goeie beslissing moet ik misschien ook maar invoeren.

Mireille Gaspersz zei

Gefeliciteerd met je award, Marianne! En je zeurt helemaal niet, je hebt gewoon een ontzettend zware periode achter de rug en dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Echt heel begrijpelijk.
Enne...ik zou inderdaad zeker eens proberen om de PC het weekend uit te laten, hoe moeilijk dat ook is ;-)

Groetjes,
Mireille

elske zei

ohw meis je hebt hem van mij nog een keer gekregen hihihi,ben niet de enige maar Marianne denk je wel om jezelf!!!? En je hebt idd een roerige tijd achter de rug dus je hebt groot gelijk hoor geniet maar even van je rust ... Scrapse!!!!

Hetty zei

Af en toe is het wel eens lekker om het van je af te schrijven. ik hoop dat je nu heerlijk aan het genieten bent van je weekend!

gr Hetty