dinsdag 25 november 2008

Kaartje


Dit kaartje heb ik vorige week gemaakt, maar ik had nog geen tijd gehad om hem te plaatsen. Ik heb ook nog kerstkaartjes gemaakt met kraft-cardstock, maar die plaats ik morgen.
Dit is gewoon een probeerseltje van mij.
De ondergrond is karton waar ik het bovenste laagje van af heb gehaald. Daarop heb ik een vierkant BasicGrey papier uit de blush serie geplakt. Deze lijn blijft één van mijn favoriete lijnen, net zoals de noteworthy lijn van Making Memories. De kleinere stukjes papier zijn van Prima Marketing - youth lijn, die passen er prachtig bij. Ook het embleempje met het mannetje en vrouwtje is papier uit de youth lijn. De zwarte strasssteentjes is een stukje swirl van Prima Marketing. Deze zijn heel goed in stukjes te knippen, zo heb je opeens heel veel swirls :-). De 'tekst' is gemaakt van Thickers.
Vanmiddag komen er weer nieuwe spullen binnen...ik ben heel benieuwd want ik heb geen idee wat er binnen gaat komen :-)
Ik ben druk bezig met de workshops. Ik zal ze binnenkort op de site zetten.
Volgende week wordt gelukkig de nieuwe verwarmingsketel geplaatst...ik hoor hem nu ratelen en rammelen en moet hem elke dag bijvullen, anders slaat hij niet aan....als hij het maar houdt...anders wordt het bivakeren in de workshopruimte haha.
Vandaag of morgen worden de bijbestelde foto's bezorgd. Wachten duurt altijd zo lang nietwaar?
(vind ik in ieder geval wel). Dan kan ik eindelijk aan de gang met het ambrosia papier van Basicgrey, dat past perfect bij de prachtige herfstfoto's die Veronica van mijn kids heeft gemaakt. Hopelijk komt het vanmiddag, dan ga ik vanavond aan de slag...ik heb mijn proviand al ingeslagen haha (heerlijke amandelstaaf en zoethoutthee, dan kom ik de avond wel door!)

3 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ik vind dit een zeer hip liefdeskaartje! Misschien iets voor Valentijnsdag?!!

Anja (scrappie) zei

Prachtig kaartje Marianne en het toeval wil dat ik ook net en kaartje heb gemaakt met de youth serie, hi,hi. Overigens heb ik ook een kaartje gemaakt met het ambrosia papier het is zo mooi hoop dat je het geleverd krijgt vandaag en je lekker aan de slag kunt ben benieuwd wat je er weer voor moois mee gaat maken.

Romy zei

Een hartstikke mooi kaartje, heb je weer gemaakt! Ik vind de kleur dieprood van deze serie zo prachtig, het komt erg mooi uit op het ribkarton.

Ik hoop dat je pakketje vandaag aankomt, dan kun je lekker met je amandelstaaf erbij, aan de slag:-)