vrijdag 7 november 2008

'n dag vol avontuur, gemaakt door Marianne

Deze lay-out is gemaakt met het nieuwe Night-Light papier van October Afternoon. Heerlijk frisse kleuren en ze passen zowel bij jongens- als meisjesfoto's.
Werkbeschrijving:
De ondergrond is de achterkant van het vel Night light - Ellie. Deze is bewerkt met de edge distresser. Daarna heb ik een rechthoek gesneden uit het Night light - Charles vel. Ook hiervan heb ik de randen gedistressed met de distresser. Ik heb 2 foto's af laten drukken, een grotere en een kleinere maar je kunt deze lay-out ook maken met bv. 2 foto's van 10x15 cm. De grote foto heb ik in de linkerbovenhoek van het gestreepte rechthoek geplakt. Daarna heb ik de twee ticketsheers van MayaRoad opgeplakt en pas daarna de kleinere foto. Zo kreeg ik een passende rechthoek. De groene 'wriemel' rechts op de layout is geknipt uit de achterzijde van het monstertjes vel, het vel Night light - Louie. Natuurlijk heb ik ook wat monstertjes uitgeknipt en als embellishments opgeplakt. Het kleine blauwe monstertje dat bijna verstopt is heb ik uit de rand van het vel geknipt. Dat was maar een klein stukje van het monstertje...zo kun je bijna alles gebruiken. De sheers heb ik ingevuld met de identi-pen, met de dikke kant. Bij nader inzien had ik beter het dunne gedeelte kunnen gebruiken, maar ja...niet alles hoeft perfect te zijn toch?
De titel is een combinatie van foam thickers van American Crafts en Canvas alfabet van Making Memories. Deze heb ik nog extra aangezet met zwarte inkt. Je kunt de randen ook ruw maken maar dat vond ik bij deze lay-out niet zo mooi staan.
O ja, op de foto klikken is groter en berichtjes vind ik heel erg leuk *bloos*

8 opmerkingen:

Romy zei

Het ziet er weer super uit, maar dat zijn we natuurlijk van je gewend:)
Heel mooie kleurencombinatie en ik vind ook de titel erg mooi in de combinatie van thickers en platte stickers. Knap gedaan, weer:)

Wiebine zei

Weer een ontzettend leuke Marianne, ik vind het ook altijd zo leuk dat je helemaal uitlegd hoe je hem hebt gemaakt, zo weet een ander precies welk papier je hebt gebruikt,
groetjes,

jacqueline zei

Prachtig Marianne.
Vind die dingen van Maja Road ook zo gaaf zeg!!!
Toppie LO!!!
Fijn dat je ook altijd je materialen erbij zet!!

Groetjes Jacqueline

Chantal zei

Ik vind hem super Marianne. Die monstertjes zijn zo lief!!!

yvon/stampidoe zei

heel mooi ook super papier

Marsha zei

wat een supergave lo ! dat papier is ook erg mooi en die journaling notes zijn geweldig !

groetjes Marsha

Anja (scrappie) zei

Super Marianne ik kan niet wachten om te beginnen met dit mooie papier maar moet toch eerst even wat andere dingen doen.

Tamara zei

hartstikke leuk.. vooral zo met de kleine monstertjes.. xx Tamara