vrijdag 26 december 2008

Even gespeeld :-)

Hallo Allemaal,


Het is inmiddels alweer 2e kerstdag en ik hoop dat jullie net zo van de kerstdagen genieten als wij doen. We hadden deze week 'stiekem' kadootjes onder de kerstboom gelegd en de kids konden niet wachten tot kerstavond want toen mochten ze de kadootjes uitpakken. We doen normaal nooit kadootjes met kerst, we vieren Sinterklaas, maar het was zo'n raar jaar dit jaar...met de ziekte en overlijden van mijn vader en meteen daarna (toch nog onverwachts) de aan- en verbouw van het magazijn en workshopruimte, waarbij van alles fout ging...Daarna alle drukte tijdens het inrichten van het magazijn en workshopruimte...heel erg leuk voor mij want een langgekoesterde droom kwam uit, maar voor de kids wat minder...en toen dat allemaal klaar was werd ik ziek. Gelukkig hebben jullie daar niets van gemerkt maar dat was dus de weerslag van het toen pas een plaatsje kunnen gaan geven van het overlijden van mijn vader. We wilden onze twee kotertjes daarom iets leuks geven waarvan we zeker weten dat ze intens genieten...en dat werd dus de wii... Ik heb nog nooit twee kids zo hard horen gillen haha. Ik heb ze trouwens ook nog nooit zo veel zien bewegen als tijdens wii sports...lynn had zelfs spierpijn! (ik ook trouwens van het tennissen pfft...wel heel erg leuk!)

Vandaag heb ik lekker zitten scrappen en heb ik 3 lay-outjes in elkaar gefrobeld...

Hier heb ik de strasssteentjes van Kaiserkraft gebruikt als hartje van de bloemen van prima.


En hier heb ik o.a. de superleuke hertjesstempel van oktober afternoon, chipboardletters van Making Memories (je ziet het nu niet maar er zitten 'schrijflijntjes' op), de threading water pons en clear tape van prima marketing gebruikt.

En deze foto vind ik o zo mooi! Ik heb het eerste levensjaar van mijn kids elke week een foto in een apart mapje gedaan, daarna 1x per maand en vanaf het 3e levensjaar 1x per 3 maanden. Af en toe scrap ik daar een foto uit. Dit is er eentje van.
Ik heb lynn beloofd dat we zo meteen The sound of music gaan kijken...ik ga de dvd eens opzoeken en dan gaan we samen heerlijk genieten van deze heerlijke film....do lalalalalaa, re...lalalalalala, mi...lalalalaalaaa
Fijne dagen allemaal!

3 opmerkingen:

Romy zei

Dat is zeker een verrassing geweest. En, de Wii is echt super; zelf wil ik er ook zo graag eens eentje kopen.

Je lay-outs zijn weer prachtig geworden. Vooral de bovenste vind ik schitterend, met dat uiltje ook!

Geniet nog even van de paar uurtjes Kerst en dan op naar nieuwjaar:)

Anja (scrappie) zei

Oohhh wat een verrassing voor hun Marianne. Ik zit erover te denken om hem toch ook aan te schaffen. I.p.v hebben wij een legpuzzel gemaakt van Jan van Haasteren ook heel erg leuk om te doen hoor.
En dan heb je ook nog tijd om te scrappen dat staat bij mij nu helaas op een laag pitje. Je lootjes zijn prachtig vind vooral die laatste erg mooi heb je die lijn langs de rand zelf getekend?

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Supermooie lay-outs! Mooie foto's ook! Zelf heb ik nog nooit met de Wii gespeeld, maar wellicht dat ik hem een keer bij mijn broer mag uitproberen. Het lijkt mij geweldig om actief bezig te zijn! Een soort Nederland in beweging, maar dan leuker.