maandag 8 december 2008

Sinterklaas 2

Gisteren hebben we sinterklaas gevierd bij beide oma's. Dat was reuze gezellig, ondanks dat we mijn vader natuurlijk allemaal misten. Gelukkig hebben we allemaal toch erg genoten van alle maffe gedichtjes en leuke kado's. Ik kreeg oa. een chocolade-fondue (jammie) en een prachtig boek met mooie plekken op onze aardbol (en nu maar afstrepen wat we al gezien hebben haha). Bij mijn moeder hebben we ook gegeten, we hadden een chinees-indische rijsttafel gehaald...nou na afloop was amper te zien dat we ervan gegeten hadden...we hadden echt belachelijk veel gekregen (dus vandaag eten wij ook nog heerlijk chinees-indisch *lol*)
Vanochtend was ik begonnen Luc's kamer op te ruimen. Hij is nog maar 7 maar ruimt zijn kamer altijd toch al netjes op (dacht ik) maar toen ik begon te rommelen vond ik overal, werkelijk overal papiertjes. Achter zijn bed, onder zijn bed, tussen het bed en de muur, onder de kast, in de kast, op de kast...ik heb zojuist een halve vuilniszak papiertjes van zijn kamer verwijderd. Allemaal papiertjes met tekeningetjes en tekstjes. De leukste paar heb ik natuurlijk bewaard.
Nu moet ik nog onder zijn bed ruimen en de moed zakt me werkelijk in mijn schoenen. De boef heeft alles waar hij niet zo snel raad mee wist onder zijn bed gegooit, helemaal achterin...
ach...eerst maar eens werken, da's tenminste wel overzichtelijk haha.

2 opmerkingen:

Romy zei

Dat klinkt ook supergezellig:-) Indisch-Chinees blijft heerlijk, dus dan hebben jullie vandaag ook nog wat te smullen (misschien bij de chocoladefondue;-) ).

Dat verschijnsel kennen wij hier ook thuis:-) Mijn broer gooide vroeger ook al zijn rommel overal op de grond, zodat we twee keer per jaar met megavolle tassen naar de kringloop konden. Maar uiteindelijk leert hij vast wel zelf zijn spullen op te ruimen:-)

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Fijn om te lezen dat je je vermaakt heb en door de Goed Heiligman bedacht bent geworden.

Mijn jongere broer kon er ook wat van. Mijn moeder heeft na een keer opruimen foto's gemaakt van de opgeruimde kamer. Deze foto's dienden als voorbeeld hoe het zou moeten blijven. Het heeft niet echt gewerkt geloof ik.