donderdag 15 januari 2009

Innocent?

We waren naar een kasteel geweest en zaten bij het kasteel te picknicken. Luc kijkt hier zo dromerig maar dat is schijn hoor! In zijn koppie draaien de radartjes op volle toeren en is hij een verhaal aan het maken over ridders en zwaarden en al wat daarbij komt kijken. Het verhaal speelt zich natuurlijk in het kasteel af...
Ik heb de prachtige papierlijn van Pink Paislee gebruikt (ik kan er geen genoeg van krijgen,). De bloemen zijn uitgeknipt en de journaling is op het blauwe papier dat tussen de bloemen inzit geschreven. Ik heb er eerst strookjes van geknipt en daarna alles beschreven, dat werkt het gemakkelijkst. De letters zijn thickers en de vlinders zijn clear stempels van prima, die ik met bruine inkt op het pink paislee papier heb gestempeld. Linksonder en rechtsboven zijn ook stempels van Prima gestempeld.

8 opmerkingen:

Romy zei

Wauw, die is echt mooi geworden. De foto is al erg leuk. Ik herkende Luc eerst niet; zijn gezichtje is flink gebruind op de foto geloof ik. En dat papier is inderdaad prachtig.

Wiebine zei

Prachtig lootje weer, en wat een indruk maakt dat he van die kastelen, vonden onze jongens ook zo prachtig altijd, en dan 's avonds in de tent allerlei dingen naspelen over ridders en kastelen,
prachtig papier ook,
groetjes,
Wiebine

ScrapEnjoy zei

Schattige foto, lekker bekkie het is een prachtig lootje.

vr.gr. Lilian

Anoniem zei

Mooie lay-out.SUPER foto om mee te scrappen.
Groeten Lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een schitterende en dromerige lay-out. Weer ontzettend mooi gedaan, Marianne! De bloemen van Pink Paisley blijven geweldig.

Chantal zei

Hij is prachtig!Idd een heel onschuldige koppie.

Tamara zei

erg mooi!! leuke foto en ook de journaling.. xx Tamara

Anja (scrappie) zei

Prachtig Marianne en een geweldig mooie foto ook.