zaterdag 17 januari 2009

it's all about balance

Tijdens de kerstvakantie kwam ik erachter dat ik toch wel een ietsiepietsie boel uit balans was. Het viel afgelopen jaar ook niet altijd mee door allerlei dingen in de persoonlijke sfeer.Ik ben gelukkig geen negatief persoon en ik ben van mezelf ook iemand die dingen om kan buigen naar de positieve kant, maar daar moet ik dan wel tijd voor nemen. Daarom ben ik een soort 'book of balance' aan het maken met allerlei dingen waarvan ik blij word, die goed voor me zijn, waar ik geinspireerd door raak of waar ik me gewoon goed bij voel. Ik vind het heel leuk om eraan te werken omdat het echt een boekje voor mezelf wordt. De meeste boekjes geef ik nl. weg of zijn voor een workshop. Maar dit boekje is helemaal voor mezelf, zonder foto's alleen met journaling.

Ik gebruikt October afternoon papier en het papier wat ik van Odetta heb gekregen toen ze bij mij op bezoek was. Ik heb dat bewaard omdat ik er iets speciaals mee wilde maken en tadaa...het komt dus in dit boekje. Het zijn helemaal mijn kleuren. Ik heb nu kraft cardstock als bladzijden gebruikt, maar dat kan over een poosje best roze, wit, geel of zwart worden. Maar nu vind ik kraft het leukst! Om het boekje bij elkaar te binden heb ik twee gele bindringen gebruikt. De vlindertjes in het boekje is chipboard van scenic route dat ik overgetrokken heb op dessinpapier en daarna uitgeknipt. Dit is de kaft... De boom is overgetrokken op october afternoon papier en is eigenlijk een chipboardset van Maya Road.
Hebben jullie ook zo'n boekje waar je blij van wordt, een book of me of een book of balance?

8 opmerkingen:

Romy zei

Wat een superleuk idee. Op zo'n manier kun je als het ware dingen 'van je af scrappen'. Het boekje ziet er nu al erg mooi uit. Lekker vrolijk met dat prachtige October Afternoon papier. Dit is veel meer dan zomaar een mini boekje. En je kunt het natuurlijk altijd doorkijken voor een beetje positiviteit, wanneer die even ontbreekt. Ik ben nu al benieuwd naar de rest van de bladzijden:)

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Heel goed van je! Het wordt dit jaar eens tijd dat de gevers (wij dus) eens een keer een boekje helemaal voor ons zelf alleen gaan maken.
Ik heb nog niet helemaal een boekje waar ik blij van wordt, maar dat staat wel te gebeuren: een boekje Facts about me en een Art Journal. De ideeën zitten al in mijn hoofd.
Dat ik jou heb mogen leren kennen, zie ik echt als een verrijking van mijn leven!!

Maaike zei

Wat een leuk idee zeg! Super! Ben benieuwd hoe het er aan het eind van het jaar uitziet....

ScrapEnjoy zei

Wat goed van je, dat je alles zo op papier kan zetten, lekker alles van je af schrijven, lucht "misschien" wel op, en dat je er gelijk een boekje van maakt, je "eigen" therapie met een vleugje scrap.
Chapeau en veel sterkte meis.

vr.gr. Lilian

Anoniem zei

Erg leuk bedacht en gemaakt. Ben ook nieuwsgierig hoe hij verder wordt. je verhaal spreekt me aan en raakt me. Hoop dat je snel weer in balans bent:-)

groeties femke

Chantal zei

Mooi en een leuk idee. Eigenlijk een soort dagboekje maar dan alleen positieve dingen. Ik hoop dat hij lekker vol komt met dingen waar je blij van wordt.

sam zei

leuk idee! het ziet er nu al heel mooi uit! groetjes sam

Maryke zei

leuk idee. ik heb niet zo´n boekje, maar als ik in de albums van luana kijk word ik al vrolijk.
het ziet er nu al heel mooi uit.