zondag 4 januari 2009

Jaaroverzicht week 1


Op het SA-forum kunnen we meedoen aan het maken van een jaaroverzicht, een soort book of me. De eerste opdracht is...dit jaar. Ik heb lang zitten twijfelen of ik de journaling online zou zetten maar ik heb het toch maar wel gedaan. Niet dat ik geheimen of zo heb, maar dit is wel een erg persoonlijk verhaal.

4 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Bedankt alweer voor je lieve reacties op mijn weblog!!! We moeten inderdaad gauw een keer afspreken.

Wat een schitterende lay-out! En wat een mooie foto van jou, Lynn & Luc! Het is een perfect geheel

Genieten is heel goed! Want later is nu! En ach, tussen het lijnen door hou je toch een balansdag van het grote genieten. Want de boog kan immers niet altijd gespannen staan.

Het houden van vaste werktijden is ook een heel strak plan. Een dag heeft helaas maar 24 uur. En je speelt veel rollen in je leven: echtgenote, moeder, ondernemer, dochter, schoondochter, zus, schoonzus, tante, nicht, vriendin, buurvrouw etc. Naast deze rollen ben je ook nog eens keer Marianne.

Ik wens je in ieder geval een jaar toe om van te genieten en volop in balans.

jacqueline zei

Erg mooi geworden Marianne, vind de foto ook schitterend.....enne succes met alles....maar dat komt zeker goed!

Groetjes Jacqueline

Tamara zei

hartstikke leuk marianne.. ik ga morgen ook eens aan de slag.. al ben ik nog aan het twijfelen welk formaat eerlijke gezegt.. xx Tamara

Romy zei

Wat heb je dat prachtig gedaan! De foto is ook erg leuk.

Ik denk dat het een goed plan is om wat minder uurtjes aan het werk te zijn. Dan weet je zeker dat je later geen spijt krijgt dat je zoveel leuke dingen hebt gemist. Geniet van alles dit jaar, en dan kan afvallen altijd nog wel:)