maandag 23 februari 2009

Carnavaaaaaal

Hier in het zuiden van het land is het volop carnaval. Nu vieren wij het de laatste jaren niet meer zo, maar vandaag dus wel...mijn excuses als mijn verhaal daarom af en toe wat warrig is want het was erg gezellig haha.
Deze foto is gisteren (zondag) gemaakt tijdens de grote optocht. Mijn kleine meisje wordt groot!Luc's grote hobby tijdens de optocht is 'serpetine-spannen over de weg'. Daar is hij de hele optocht mee bezig geweest haha.
Vandaag was de kinderoptocht. Lynn, Luc en Henri hadden een 'cars-wagen' gemaakt en de leus was...ik trek de car. Je ziet het...lynn vindt het geweldig om mee te doen en ziet altijd een heleboel bekenden langs de optocht, wat ze erg leuk vindt.
En...o wat leuk en wat een verrassing...ze wonnen de derde prijs in de categorie 'kleine wagens'. Ze zijn er zo blij mee!
En hier zie je dan het hele team, op de eerste foto lynn, luc en ikzelf...de inspirator zullen we maar zeggen haha en op de onderste foto lynn, luc en henri...de uitvoerder (hij moet eigenlijk delen in de prijs, hij heeft er ook zo hard aan gewerkt...dat zal ik zo meteen eens in de groep gooien haha).

Ik ga eens kijken of er nog iets zinnigs uit mezelf kan komen vandaag (ben er bang voor)...maar ach...het is maar één maal per jaar carnaval dus ALAAF!
(woensdag ben ik weer aanspreekbaar denk ik haha, net op tijd voor luc's verjaardag...pfft).

7 opmerkingen:

Romy zei

Dat ziet er supergezellig uit! Zo jammer dat wij in het noorden geen Carnaval hebben... Wat heeft Lynn een mooie jurk en prachtige make-up. En Luc's cowboypakje is ook heel mooi. De Cars auto heeft zijn prijs helemaal verdiend. En die slogan erbij: fantastisch:)

Succes met het normale leven weer oppakken;)

elske zei

whahahaha leuke foto's en veel plezier vanavond

Marian zei

oh..leuk zeg!!En goed dat ze in de prijzen zijn gevallen!!
Je dochter lijkt op jou hoor..dezelfde lach..:D Hier gaat het hele 'gedoe' rond carnaval aan ons voorbij...Het is toch echt een feessie voor de andere kant van het land..
veel plezier nog,
groetjes uit het rustige hoge noorden..

Maryke zei

wat zien de kids er gaaf uit. leuk dat ze een prijs hebben gewonnen. de kar ziet er ook leuk uit. veel plezier verder met feesten

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Hallo Lynn & Luc,
Hartelijk gefeliciteerd met jullie prijs. Mooie kar! En wat vrolijke foto's van jullie allemaal!

Anoniem zei

Ziet er allemaal leuk uit! Wat een gaaf idee, ik trek de car. Heel creatief! En dan de derde prijs, leuk hoor!

groetjes, Ellen

Mireille Gaspersz zei

O, wat leuk zeg!! Wat een ontzettend leuke foto's ook! Je kunt zien dat ze heel veel plezier hebben. Lynn wordt inderdaad groot!!

Feest nog maar even lekker verder, hoor! ;-)

Groetjes,
Mireille