dinsdag 24 februari 2009

HappinessDeze lay-out is met het nieuwe cosmo cricket-everafter papier gemaakt. Ik ben helemaal dol op de vintage kleuren en dessins. En al doen de namen denken dat dat dit alleen papier voor bruiloften is...dat is echt niet zo. Deze weken zullen Anja, Mireille en ik veel voorbeelden laten zien. De eerste is deze.
Gebruikte materialen:
Gebruik de transparante sheet 'sheer delights-polka 2' als ondergrond.
Snijd een rechthoek uit het 'something new' papier en rond de hoeken af. Beink alle randen ruim met de old paper distress inkt.
Snijd een kleinere rechthoek uit het 'something blue' papier (de achterkant) en maak aan de onderkant een rand met de threading water pons. Rond de bovenste hoeken af met de ronde hoek pons en beink alles weer ruim met de distress inkt. Snijd een passende quote uit het 'borders' papier en rond ook hiervan alle hoeken af. Beink dit weer ruim met de distress inkt en beink daarna de buitenste randjes met de vintage sepia inkt. Beink hier ook de foto mee. Pak het vel met strasssteen-swirls. Ik heb één swirl gebruikt waar ik de buitenste randen weer vanaf geknipt heb. Dit gaat heel gemakkelijk en je kunt deze daarna weer gebruiken voor een ander project. Ik heb de swirl een beetje over de quote geplakt. Daarna heb ik een 'starbust' figuurtje uitgeponst, deze beinkt met de distress inkt en in het midden een strasssteentje opgeplakt.

4 opmerkingen:

Anja (scrappie) zei

Hij is prachtig Marianne.

Marlieke zei

Mijn ogen kunnen er niet vanaf blijven. Echt heel erg mooi!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wauw, alles klopt aan deze lay-out, de foto, de kleuren van het designpapier. In één woord schitterend!!! Het lijkt wel een foto van een kinderfilm.
Tussen twee haakjes: Cosmo Cricket, Ever After, een schot in de roos!!!

Anoniem zei

Dit is ooook niet verkeerd.Gaaf papier.
groetjes Lean