vrijdag 13 februari 2009

Kaartje


Ik ben al de hele week lekker aan het spelen met verf, gesso, glimmermist, inkt en papier. Een aantal dingen voor de verf en glitter workshop en ook een aantal kaartjes, ze zijn nl. op. Dit is één nieuw kaartje. Alleen nu heb ik er zo'n moeite mee de kaartjes op te sturen en ben ik ze dubbel aan het maken zodat ik er toch nog eentje voor mezelf heb. Ben ik nu echt de enigste die zo erg is? Ik hoop het niet haha, o ik ben hopeloos in het versturen van zelfgemaakte dingen. Echt hopeloos, reddeloos verloren, veel te gehecht aan mijn eigen maaksels...wie helpt me daar vanaf?

4 opmerkingen:

Marrigje zei

Kaartje is echt prachtig. Kliederen met verf, gesso ed, vind ik ook heerlijk, al kom ik er momenteel te weinig aan toe.
Problemen met opsturen ofzo heb ik niet. Zodra iets gemaakt is, neem ik er afstand van. Kan ook erg makkelijk zelfgemaakte dingen weggooien,weggeven of opsturen. Eigenlijk is bewaren het grootste probleem :o)) Ik maak er niet eens foto's van.
Heel soms, voor mijn blog, maar niet om te bewaren.

Romy zei

Wauw, wat een gaaf kaartje! De verf en gesso geven een erg mooi effect!

Ik ken dat probleem inderdaad:) Ik maak de spulletjes nooit na, maar maak er wel altijd een aantal foto's van die ik opsla op de computer. Dan kan ik er op die manier altijd naar terug kijken.

Marian zei

nee, joh..zo raar is dat niet hoor..Je hebt groot gelijk..Ik maak zelf tegenwoordig ook liever een xtra kaartje,zodat ik er zelf eentje kan houden, haha..
Hartstikke leuk gedaan hoor..

groetjes,Marian

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een schitterende kaart. Het lijkt wel of de vlinders echt aan het vliegen zijn.
Het duurt bij mij ook altijd een tijdje voordat ik iets kan weggeven of op kan sturen.
Een foto maken is inderdaad de enige remedie.
Soms zijn het ook cadeautjes die onverwacht goed van pas komen.
Maar toch een klein beetje met een snik :0(.
Ik heb dit ook dat met mooie materialen. Soms te mooi om te gebruiken (of ook wel eens heel egoïstisch voor iemand anders te gebruiken). Vandaar een winkelvoorraad in eigen huis!