vrijdag 20 februari 2009

WorkshopWoensdag gaf ik de eerste beginnersworkshop in mijn atelier. Ik vond het toch wel een beetje spannend, ik heb zo lang met kinderen gewerkt, kinderfeestjes gegeven en zo meer, maar nu was dan de duik in de creatieve wereld van de volwassenen! Maar het was supergezellig, iedereen was enthousisast en ze hebben alledrie een prachtige lay-out gemaakt. De bedoeling was dat we 2 lay-outs gingen maken maar zo ver kwamen we niet. Ze hebben het papier mee naar huis genomen om thuis de tweede lay-out te maken en ik ben heel benieuwd naar de lay-outs. We zijn trouwens nog op zoek naar minimaal één persoon die één keer per 3 a 4 weken wil komen croppen. Dan hebben we genoeg personen om een groepje op te starten. Als je belangstelling hebt hoor ik het graag!

3 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Heel erg leuk nieuws dat het je zo goed is bevallen Marianne! Jammer dat ik niet in de buurt woon, anders was ik heel graag komen croppen.

Romy zei

Dat ziet er gezellig uit! Helaas, ook ik woon nogal ver bij je uit de buurt:(

L4a zei

Met kinderen lijkt mij nou juist weer vreselijk lastig...al heb ik het wel 1 keer gedaan met Phaidra's verjaardag....nee geef mij dan maar een groep van dertig vrouwen van middelbare leeftijd hoor, hahahaha.......