maandag 9 maart 2009

Boef, ingezonden door Romy Veul

Romy heeft deze supergezellige lay-out doorgemaild. Wat een heerlijke foto en de kleuren van de lay-out laten deze foto er echt uitspringen (ik ben ook zo dol op het monstertjespapier haha).
Dit is de werkbeschrijving:De basis is een vel witte cardstock, dat aan de randen is bewerkt met zwarte Colorbox inkt. Ik heb eerst een horizontale streep uit October Afternoonpapier gesneden. Vervolgens heb ik drie gelijke rechthoekjes uit het monstervel gesneden. Ook de oranje rechthoek, die als extra mat moet fungeren, is van October Afternoon papier. Alles is aan de randen met zwarte Colorbox bewerkt. De foto is nog extra gemat op zwarte cardstock. De titel Boef is gemaakt van American Crafts foam thickers. Bovenaan heb ik een datum gemaakt van Making Memories Tiny Alpha Stickers White On Black. De cirkels zijn geknipt (gewoon een plakbandrol als mal gebruiken) uit October Afternoonpapier en aan de randen zwart gemaakt met Colorbox. Tussen de cirkels heb ik sterretjes getekend (met een simpele balpen). Ook heb ik een paar knoopjes gebruikt.Dit was mijn eerste lay-out waarop ik schilderstape heb gebruikt. Het geeft een grappig effect en is natuurlijk een supergoedkoop materiaal. Ik heb een aantal repen schuin onder (en over) elkaar geplakt. Ze zijn bewerkt met groene Paint Dabber. De naam 'Ivan' is ook gemaakt van Making Memories Tiny Alpha Stickers White On Black. Het sterretje is van grungeboard en heb ik met Colorbox inkt zwart gemaakt.
Hij is super Romy, ik gebruik ook graag schilderstape op mijn lay-outs en soms is het gewoon heel leuk om iets nieuws te proberen.

3 opmerkingen:

Marlieke zei

Ik vind deze LO supermooi! Voor mij doen de cirkels met de sterretjes het helemaal goed. Leuk hoor!

Anoniem zei

heel mooi gemaakt Romy.
groetjes lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Heel erg mooi gemaakt!