vrijdag 20 maart 2009

Dank je wel Odetta!

Kijk eens wat ik gisteren in mijn brievenbus vond? Dat is een superleuke verrassing van mijn lieve vriendin Odetta. Ze is altijd zo attent en ik moet eerlijk toegeven dat ik dat helemaal niet zo ben. Niet omdat ik het niet wil, maar gewoon omdat ik er geen tijd voor heb. Maar nu ben ik een paar dagen vrij (t/m maandag 23 maart, zie ook de beginpagina van de webwinkel www.madebymaly.nl ) en heb ik ook wat voor Odetta gemaakt. Natuurlijk laat ik dat hier nog niet zien haha. Ik heb een paar relaxdagen ingelast, was al de hele week ziek (griep) en ga nu even lekker relaxen...wat scrappen (hoe kan het ook anders), wat in de tuin rommelen (er moet een heel stuk opnieuw aangelegd worden) zaterdag is mijn moeder jarig en maandag ga ik naar Odetta. Ik kijk er al een hele poos naar uit, we zien elkaar helaas niet zo vaak omdat we toch wel een aardig eindje uit elkaar wonen. Maar...dan is het extra leuk als we elkaar zien toch? *lol*

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een super lief kaartje,Odetta en een heel lief gebaar.Het uiltje vind ik gaaf.
groetjes Lean

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

In tegenstelling tot wat Marianne beweert, is zij wel altijd heel attent naar mij en naar haar klanten toe!!! Soms vergeet ze dit wel eens, omdat zij het heel druk heeft. Alvast van harte gefeliciteerd met jouw moeder!
Tot heel gauw!!!

Romy zei

Wat een prachtig kaartje heb je van Odetta ontvangen. Een erg lief gebaar. Ik ben benieuwd wat jullie allemaal voor moois gaan maken maandag. Alvast heel veel plezier en geniet van je vrije dagen.