dinsdag 10 maart 2009

Furry Friend, gemaakt door Designlid Mireille Gaspersz
O wat is-ie mooi geworden Mireille! Ik vind het echt een stoere, maar wel meisjesachtige lay-out geworden.
Mireille heeft ook weer de werkbeschrijving gemaakt:
Basis is een vel effen papier uit de Periphery-lijn van Basic Grey. Hiervan heb ik van alle kanten een klein strookje gesneden. Dit vel heb ik vervolgens op een vel papier geplakt dat ik nog had liggen tussen mijn "oude" papier. De kleur paste mooi bij het hout van het konijnenhok op de foto ;-) Alllereerst heb ik alvast een beetje bepaald waar ik mijn foto wilde hebben en daarna heb ik op het lichte vel papier wat bruine glimmermist aangebracht. Dit was voor mij de eerste keer dat ik met glimmermist werkte, dus ik durfde het nog niet te doen nadat ik alles op m'n pagina had geplakt. Gelukkig is het erg makkelijk aan te brengen en ben ik zelf wel tevreden met het resultaat.
Aan de rechterkant van de pagina heb ik een groot stuk van het vel Everafter - Something True geplakt, met daar overheen een verticale strook van het vel Everafter - Borders. Links onderaan heb ik ook een stuk van een strook uit het vel Everafter - Borders geplakt, met daarop de geprinte journaling, en dat precies onder het antracietgrijze papier geschoven. Daaroverheen heb ik een groot stuk van de achterkant van het vel Everafter - Something True geplakt, met daarop de, op wit cardstock gematte, foto. Uit het vel Everafter - Elements heb ik een afbeelding van twee vogeltjes geknipt. Om een postzegelrandje te creëren, heb ik met de crop-a-dile halve rondjes gemaakt langs de randen. Uit het vel Everafter - Elements heb ik het tekstblokje "Our story" geknipt en dat links van de foto geplakt. Daaroverheen een bloem met een knoopje als hartje. De titel is gemaakt met bruine letterstickertjes en bruine thickers en helemaal rechts heb ik een grote knoop bevestigd. Ten slotte heb ik rondom de LO met donkerbruin garen nog stiksteekjes geborduurd en de randen nog wat aangezet met donkerbruine inkt.

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Dat je de glimmermist niet durfde te spuiten als de rest al vastzat, kan ik me heel goed voorstellen! Ik heb ook nog zo veel materialen en technieken liggen én in mijn zitten die ik eigenlijk wil gebruiken, maar wat ik niet zo goed 'durf'! Maar je LO is wel weer prachtig geworden.

Anja (scrappie) zei

Prachtig gedaan Mireille.

Romy zei

Je layout is prachtig geworden! Erg mooi staat die glimmer mist. Daar wil ik ook nog eens mee aan de slag gaan:)

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Schitterende lay-out en ook heel erg schattig!!