zondag 19 april 2009

De winares van onze wedstrijd....

De winares van onze wedstrijd is bekend. De opdracht was als volgt: Maak een lay-out waarbij de ondergrond (dus de onderste laag van je lay-out) een transparant of een sheer sheet is. Kijk hier voor ideeën wat je als ondergrond kunt gebruiken. Hierboven zie je een boorbeeld waar als ondergrond een sheer sheet is gebruikt. Je lay-out mag elke grootte hebben, maar de ondergrond moet een transparant of sheer sheet zijn. Hoe je je lay-out verder afwerkt mag je zelf weten. Je kunt alle inzendingen hier bekijken.
We hebben een heleboel prachtige inzendingen gekregen en de keuze was moeilijk. Na overleg zijn we tot de volgende winares gekomen:

Deze sheer-hanger is ingezonden door Marlies van der Meer en we vonden deze inzending zeer orgineel en het kleurgebruik erg mooi. Marlies, gefeliciteerd met het winnen van deze wedstrijd en iedereen hartelijk bedankt voor het meedoen!
Marlies, je hebt deze prijs gewonnen: Je mag 10 vel dessinpapier uitzoeken (m.u.v. het lace cardstock en het art stitches papier van Prima Marketing) wat in een brievenbusdoos verzonden wordt. Ik voeg er dan nog een bijpassend item bij.
Mail je me je adresgegevens en de tien vellen dessinpapier door? Dit kun je ook via de webwinkel doen door 10 vellen te bestellen en in het kopje 'opmerkingen' door te geven dat je de winares bent van de transparant wedstrijd.

9 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Hallo Marlies,

Hartelijk gefeliciteerd met het winnen van de wedstrijd! Heel veel plezier tijdens het uitzoeken van je prijs. Ik vind je lay-out heel fris en vrolijk. En heel erg origineel dat je van je lay-out een hanger heb gemaakt.

Groetjes, Odetta

Romy zei

Van harte gefeliciteerd met je prijs! Ook ik vind je transparante scraphanger prachtig. Lekker fel van kleur en heel origineel. Heel veel plezier met het uitzoeken van je prijs!

M@rjan zei

Gefeliciteerd met je prijs!!
Verdiend gewonnen hoor, je deurhanger is erg mooi en origineel! Veel plezier met je prijs nog.

Groetjes, Marjan

Marlieke zei

Ook namens mij van harte gefeliciteerd met het winnen van deze wedstrijd!

MirjamC zei

Gefeliciteerd met het winnen van de wedstrijd! Jouw inzending was ook mijn favoriet!

Lean zei

Ook namens mij van harte,je lay- out hanger is super.Heerlijke vrolijke kleuren heb je gebruikt,en veel plezier met uitzoeken van je prijs[daar zit je vast niet mee]groetjes ,Lean.

Astrid Zwaan zei

Van Harte Gefeliciteerd winnen het winnen van de Wedstrijd.


Groetjes,
Astrid.

Anja (scrappie) zei

Van harte gefeliciteerd Marlies en veel plezier met je prijs.

Marlies zei

Wow gaaf zeg!
Bedankt allemaal en vooral Marianne natuurlijk!!!

xx
Marlies