zaterdag 25 april 2009

inspiratie

Ik krijg altijd zoveel inspiratie van deze blog: a bit east. Ik vind haar stijl en rust in de lay-outs geweldig mooi. Ik zou willen dat ik het zo kon...ik ben momenteel meer van het geklieder en gekladder haha. Ik werk zelf heel intuitief, als ik het mooi vind plak ik het op maar deze rustige stijl spreekt me ook heel erg aan. Dus waarschijnlijk zien jullie na mijn kliederkladderperiode (mmm...leuk galgje woord als ik dat weer met lynn speel) deze stijl voorbij komen...of niet...het is maar net waar mijn scrapzin me brengt. Wat is jullie stijl en wat zou je graag nog leren?

4 opmerkingen:

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Schitterende blog! Mooie lay-outs, schitterende foto's, mooi interieur! Ik zou ook best wel de stijl van Clean en Simple willen leren. Het lijkt eenvoudig, maar dit is het absoluut niet. Maar ooit lukt het mij vast wel.Misschien gaat het in fases. Moet er eerst meer rust komen. Over iedere stijl valt wel wat te zeggen.

Romy zei

Wat een prachtige layouts maakt zij zeg! Ik vind dit ook een erg mooie rustige stijl. Ik vind jouw stijl overigens ook prachtig. Heel mooi wat jij telkens met Glimmer Mist doet. Mijn stijl is meestal vrij druk en met veel embellishments. Ik ben momenteel ook aan het experimenteren met vintage; dat lijkt me ook heel leuk om goed te kunnen.

Marlieke zei

Dit is inderdaad ook een hele mooie blog! Wat is mijn stijl? Uhm....tja, goede vraag. Over het algemeen strak en rustig. Maar ik vind het wel heerlijk om steeds andere materialen en technieken uit te proberen.

Verder wil ik Lynn ook super bedanken: wat een mooie, leuke en lieve kaart heb je voor me gemaakt Lynn! Dank je wel!

En Marianne ook bedankt voor je lieve kaartje!

Lean zei

Ja dat clean en simple is niet verkeerd.Ik denk dat ik toch al scrappend weer afwijk.Net als een sketch begin dan lijkt het er nog op maar hoe verder ik ben ,word het toch wat anders.En jouw glimmertrucjes ,dat lijkt me ook erl leuk om te gebruiken.
groetjes Lean[glimmertrucjes is ook een leuke voor het spel haha].