donderdag 30 april 2009

Kaartje...


Dit kaartje heb ik in elkaar zitten frobelen. Ik had zo'n zin om met mijn nieuwe stempels en stansen te werken.
De ondergrond is october afternoon papier, een restje dat ik nog had liggen. Deze heb ik uitgestanst met de nieuwe nestabilities stans - labels one . Deze heb ik ook nog wat kleiner uitgestanst uit cremekleurig cardstock en één maal in de grote maat uit hetzelfde cardstock voor de achterkant van de kaart. Daarna heb ik met glimmermist heerlijk zitten sprayen en na het drogen heb ik met twee stukjes chatterbox papier een 'grond' gemaakt. De japanse poppetjes heb ik met stazon gestempeld op wit cardstock en uitgeknipt. De kleertjes heb ik nogmaals op october afternoon gestempeld en uitgeknipt. Deze heb ik op de poppetjes gelijmd. De boomstempel heb ik rechts op de kaart gestempeld en daarna heb ik de poppetjes opgeplakt. Ik ben dol op deze poppetjes. Zodra mijn clear album klaar is zet ik hem op de blog. Ook daarin heb ik ze gebruikt.

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Wat een schattig kaartje toch weer. En wat een goed idee om (delen van) een stempel nog eens op ander papier te stempelen, uit te knippen en dan in je 1e stempel te verwerken.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een schattig kaartje! I love these Japanese Dolls! Ze hebben nu ook bij Hero Arts Chinese kindjes,zucht, ook al zo schattig!

Lean zei

Het is een heeel mooi kaartje geworden.Uhhh ze moeten maar niet te veel stempels ontwerpen ,want mijn laatje puilt uit.Eigenlijk verdwijnt er stiekem aan de achter kant wel eens wat zo´n soort geheime bodum.Maar ja het laatje gaat vanzelf niet meer heen of weer.
groetjes Lean

Romy zei

Het is een superschattig kaartje geworden. Een erg mooie combinatie van papier. En die Japanse meisjes zijn inderdaad super. Ik geloof dat ik maar beter niet in je winkel kan kijken;)

Monique zei

Gaaf kaartje heb je gemaakt