vrijdag 17 april 2009

Lay-outs, ingezonden door Monique Braam

Monique heeft deze twee lay-outs naar mij doorgemaild zodat ik ze op de blog kan plaatsen. Dank je wel Monique! Ik vind je lay-outs heerlijk vrolijk en wat een superkoppies hebben je kids.

Door de foto's in een horizontale baan te verwerken gaat alle aandacht naar het vrolijke koppie. Enkele gebruikte producten zijn: lint, primaflowers, maya road ticket sheer.

Ook op deze lay-out zijn de foto's in een horizontale baan verwerkt, maar nu los van elkaar. Door de horizontale baan dessinpapier zijn ze toch met elkaar verbonden en wordt het één geheel. Monique heeft op deze lay-out oa. de volgende producten gebruikt: de ministempels 'bird stroll' en 'because your special', primaflowers, fiskars borderpons, chiptopper de met de tekst good time daarop.
bovenin staat: heerlijk genieten op de bank, na het douchen, gezellig kletsen
en boven de titel lief staat nog Ik vind jullie zo ontzettend...

4 opmerkingen:

Marlieke zei

Wat een leuke lay-outs zeg. Lekker vrolijk met gezeligge kleuren. En ik ben het met Marianne eens: wat een leuke koppies hebben de kids!

Romy zei

Haha, dat is echt een crazy girl. Wat een leuke foto's. En de layouts zijn heel mooi en vrolijk geworden.

Lean zei

Kids zijn altijd leuk om te scrappen ok ze willen niet altijd op de foto[het zij met een gekke....bekkie].Maar je ziet soms gaat het ook goed.HEERLIJK!!!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Wat een vrolijke lay-outs. Altijd leuk voor later!