maandag 27 april 2009

Life is GoodDeze lay-out is met het nieuwe Alissa papier van Bo Bunny gemaakt. Ik had een fout gemaakt linksboven in de hoek, ik had de journaling evenwijdig met de schuine lijnen geschreven maar dat was niet mooi. Maar verder was de lay-out al helemaal af en om nu helemaal opnieuw te beginnen...Ik heb gewoon een ander stuk van hetzelfde dessinpapier over de fout geplakt en dit gemaskeerd met bloemen en een gestempeld label waar ik de journaling opnieuw op heb geschreven. En tadaaa...bijna niets meer van te zien. Zo maskeer ik mijn 'foutjes' vaak, als het een klein foutje is lijm ik er gewoon een embellishment op of verf eroverheen.


Werkwijze:

De ondergrond is een vel 'alissa - alissa'. De foto heb ik gemat op wit cardstock waar ik met de threading water pons een rand om heb geponst. Rechtsonder was hij in de hoek niet mooi dus ook deze heb ik gemaskeerd. De mat heb ik bewerkt met zwarte inkt. Het dessinvel heeft al bloemen, maar ik heb nog meer bloemen verwerkt door deze uit het vel 'alissa-twirls' te knippen en op te plakken. De letters zijn thickers, glitterthickers en foamthickers. Ik heb het woord 'is' laten glanzen door er liquid pearls over te verwerken. Voor de journaling heb ik een kader gestempeld en daar de tekst ingeschreven. Het woord journaling is een rub-on.

4 opmerkingen:

Lean zei

wat zijn wij scrappers toch slim he[hihi]Leuke lo geworden en heel mooi papier.En van het foutje zie niks.
groetjes Lean

Marlieke zei

Nou Marianne, ik zie toch niks van de foutjes waar je over schrijft hoor. Je hebt het dus weer goed opgelost! Ik vind dit papier echt zo ontzettend mooi! En wat een schattige foto heb je er op verwerkt zeg!

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Sommige foutjes dwingen ons creatief te zijn om ze te camoufleren. Het is daarna een ontzettende genoegdoening als dit is gelukt. Je ziet er dus totaal niets van. Ik vind het een schitterende lay-out met de schattige foto van Lynn. De journal is hartverwarmend!

Romy zei

Je layout is schitterend geworden! Wat een prachtige papierlijn is dat toch. Foutjes maskeren is vaak een creatieve bezigheid, maar het kan soms heel leuk uitpakken:)